اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
801. گسترش و توسعه نانوتکنولوژی در بسته بندی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9803. یلم های خوراکی امولسیون و دولایه
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14804. A novel colorimetric sensor for detect of food spoilage based on graphenepolyaniline film
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: انگلیسینام نویسندگان مقاله: Ensiieh alipour khabisiتعداد صفحات مقاله: 8805. Effect of Production Conditions on Efficiency and Properties ofNiosomes Incorporating Natural Canthaxanthin Produced byDietzia natronolimnaeaHS-1
سال انتشار: 1394زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 2806. Effect of surfactant concentration and lipid: oil ratio on the particlesize and stability of beta carotene nano lipid carrier
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 7807. Effect of temperature on flow and viscoelasticproperties of dairy custard model systems
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 11808. Formulation optimization and investigation on the rheological and sensorycharacteristics of Chocolate Drink Powder
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 18809. Natural Food Antioxidants and Oxidative Stress
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 13810. Preparation of DGEBA support without spacer arm in theimmobilization of lipase B by covalent attachment
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 13811. Recent analysis of chemical compounds and metal ions in foodstuffs usingdispersive liquid–liquid microextraction method
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 15812. Reduction of Salt Intake in Iran; Necessity and Strategies
سال انتشار: 1394زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 1813. Salt Reduction in Processed Foods
سال انتشار: 1394زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 1814. Stabilization of Natural Canthaxanthin Produced by DietzianatronolimnaeaHS-1 in Niosomes
سال انتشار: 1394زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 3815. Study of effect of sterilization on level of Oxytetracycline antibioticresidue in raw milk by ELISA method
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 7816. The Effect of Osmotic and Untrasound Pre-Treatment on SomePhysicochemical Features of Avocado
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: انگلیسینام نویسندگان مقاله: Maryam Sabetghadam - Mohammad Mehdi Nemat Shahi - Mostafa Hosseini Daghigh - Mehdi Atharyتعداد صفحات مقاله: 15817. The effect of Diacetyl tartaric esters of mono-glycerides and ascorbicacid on quality of frozen Barbari bread
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 8818. ndependent and combination effect of guar, amylase and lipase on the quality and rheologyproperties of part baked frozen Barbari bread
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 7
نتایج 801 تا 850 از مجموع 818