اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
501. تاثیر کاهش رطوبت میوه پس از اعمال تیمارهای پس از برداشت بر خصوصیات شیمیایی و کیفی میوه تازه زرشک بی دانه(Berberis vulgaris)
سال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1502. تاثیر کپسوله کردن لاکتوباسیلوس کازئی بر خواص کیفی آب پرتقال
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11503. تاثیرات استفاده از قندهای مایع در فرآورده های شیری
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6504. تاثیربرخی عصاره های گیاهی بر کیفیت میکروبی پسته های بسته بندی شده
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 16505. تاثیرپکتین در پایدارسازی شربت خاکشیر
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12506. تبدیل زباله های صنایع غذایی به انرژی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6507. تحلیلی بر کاربرد ضایعات کارخانه های صنایع غذایی برای بازیافت پروتئین˛ فیبر˛آنتی اکسیدان و عوامل رنگی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 19508. ترسیم منحنی فازی و بررسی ویژگی های رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم –مالتودکسترین در مخلوط های دارای ناسازگاری ترمودینامیکی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10509. ترسیم منحنی فازی و بررسی ویژگی های رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم –نشاسته گندم در مخلوط های دارای ناسازگاری ترمودینامیکی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9510. تشخیص آفلاتوکسین بر مبنای رنگ سنجی آپتاحسگر بوسیله نانو ذرات طلا سوسپانسیون شده در آب
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9511. تشکیل پوشش نانوساختار بر روی سطح ورق آلومینیوم با استفاده از روش نوین SMC جهت بسته بندی هوشمند مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10512. تعیین برخی ویژگی های ماست پروبیوتیک حاصل از شیر هموژنیزه شده تحت شرایط دمائی و مراحل متفاوت
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14513. تعیین خواص ضد میکروبی عنبر نسارا بر روی سوش های اشرشیا کلی و سالمونلا تیفی موریوم به روش دیسک دیفیوژن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5514. تعیین طول دوره القا عصاره دانه گیاه عدس الملک در روغن سویا طی نگهداری
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7515. تعیین محدوده ی جرم مولکولی هیدرولیزات گلوتن گندم به روش SDS-PAGE
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5516. تعیین میزان آلودگی سرب در سه نوع ماهی دریای خزر (منطقه بندر ترکمن)
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6517. تعیین میزان آلودگی نیکل در سه نوع ماهی دریای خزر (منطقه بندر ترکمن)
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6518. تعیین میزان آلودگی کادمیوم در سه نوع ماهی دریای خزر (منطقه بندر ترکمن)
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6519. تعیین همبستگی بین آزمونهای دستگاهی و پردازش تصویر با آزمونهای حسی در بررسی کیفیت نان باگت
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9520. تعیین و بهبود کریستالینیتی ببونانوکامپوزیت های نشاسته- اتیلن وینیل الکل
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6521. تعیین و مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی روغن استخراج شده از هسته انگور به روش فراصوت و حلال
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13522. تعیین پایداری اکسایشی عصاره دانه گیاه عدس الملک در روغن سویا طی نگهداری
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7524. تغییرات خصوصیات کیفی برنج پس از اعمال تیمار حرارتی شلتوک
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5525. تقلبات مواد غذایی با چربی حیوانی و روش های تشخیص آن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7526. تهیه و ارزیابی خصوصیات ظروف پلیمری پلی اتیلن ( PE) با تکنولوژی کیتین و کیتوسان جهت بسته بندی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11527. تهیه و بررسی برخی خصوصیات نوشابه رژیمی با استفاده از عصاره چهارپر گردو
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8528. تهیه و مشخصه یابی پوشش زیست تخریب پذیرضد میکروبی بر پایه آلوئه ورا برای بسته بندی نان
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11529. تهیه و مشخصه یابی پوشش زیست تخریب پذیرضد میکروبی بر پایه آلوئه ورا/نانو کیتوزان برای بسته بندی نان
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 15530. تهیه و مشخصه یابی پوشش زیست تخریب پذیرضد میکروبی بر پایه نانو کیتوزان برای بسته بندی نان
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12531. توسعه ی ماست فراسودمند حاوی عصاره سپستان و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: ابوذر اسفندیاری - هاشم اخلاقی فیض آباد - علی اکبر جنت آبادی - موسی الرضا هوشمند دلیرتعداد صفحات مقاله: 15532. توسعه ی ماست فراسودمند حاوی عصاره سپستان و بررسی خصوصیات کیفی آن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: ابوذر اسفندیاری - هاشم اخلاقی فیض آباد - علی اکبر جنت آبادی - موسی الرضا هوشمند دلیرتعداد صفحات مقاله: 11533. توسعه ی نانو حس گر حک شده مولکولی در تعیین توبرامایسین در دارو و مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6534. تولید شیرسویای غنی شده با باکتری های اسیدلاکتیک تولیدکننده ریبوفلاوین
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12535. تولید صنعتی پودر عصاره خشک از ضایعات پسته و اناربه عنوان مکمل خوراک دام
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6536. تولید ماست هم زده کم چرب با پودر مالت جو و برسی خصوصیات رنگ سنجی آن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9537. تولید محصولات خمیری کم نمک با بافت مناسب
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5538. تولید محصولات فراسودمند خمیری پروبیوتیک
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7539. تولید محصولات نوین از فندق
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 16540. تولید مصنوعی سلولز و سلولز رنگی به کمک روشهای باکتریائی میکروبی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8541. تولید میان وعده غذایی اکسترود شده حاوی پروتئین آب پنیر و ارزیابی مولفه های رنگ
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11542. تولید نانو کامپوزیت پلی وینیل الکل- هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی نانوذرات نقره و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی آن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 15543. تولید نانووزیکول های لیپیدی به روشهای حلالی و بدون استفاده از حلال.
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14545. تولید و بررسی برخی از ویژگیهای کیفی حلوای بزرک
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8546. تولید کنسانتره پروتئین ماهی کپورنقره ای به روش استخراج
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7547. توکسین زدایی آفلاتوکسینها با پرتودهی فرابنفش
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6548. تکنولوژی انکپسولاسیون و رهایش کنترل شده آن در صنعت غذا
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 15549. تکنیک های نوین میکروانکپسولاسیون باکتری های پروبیوتیک در محصولات سین بیوتیک
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13550. تکنیک هایی برای استخراج ترکیبات زیست فعال از مواد گیاهی
سال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2
نتایج 501 تا 550 از مجموع 818