اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
401. بررسی کاربرد فیبرهای رژیمی در بهبود کیفیت محصولات آردی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6402. بررسی کاربردهای نوین کپسوله کردن در صنایع بسته بندی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5403. بررسی کاهش کلسترول به وسیله بتا سیکلودکسترین در فرآورده های شیری
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6404. بررسی کمی و کیفی پکتین منابع گیاهی مختلف و مقایسه آنها با پکتین مرکبات
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13405. بررسی کیفی، خصوصیات ضد میکروبی اسانس برگ و ریشه شلغم علیه عواملایجاد کننده فساد در مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8406. برنامه ها و پیامدهای فناوری نانو جهت مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8407. برنج نیم پز به عنوان ابزاری کارآمد برای غنی سازی با آهن و روی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13408. برهمکنش بین پروتئین های شیر و ویتامین ها
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10409. بستنی پروبیوتیکی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 15410. بسته بندی با استفاده از اتمسفر اصلاح شده (MAP )،و اثرات آن بر ایمنی ،کیفیت و زمان ماندگاری مواد غذایی تازه
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6412. بهبود تولیدآنزیم سلولاز قارچی با تخمیر حالت جامد
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11413. بهبود خواص کیفی و ماندگاری محصولات پخت با افزودنی های طبیعی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11414. بهبود ساختار و رئولوژی ماست کم چرب با پروتئین آب پنیر دناتوره نشده
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14415. بهبود ویژگی های رئولوژیکی ماکارونی پریبیوتیک با افزودن نشاسته مقاوم به هضم
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10416. بهگزینی شرایط عملیاتی حذف ترکیبات مس آلاینده از خاک به کمک گیاه خرفه
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9417. بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی از عصاره سیر با امواج فراصوت و مقایسه آن با روش غرقابی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10418. بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک از عصاره سیر با امواج فراصوت به روش سطح پاسخ (RSM)
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12419. بهینه سازی استخراج ترکیبات پیکروکروسین از عصاره زعفران (.Crocus sativus L)به کمک فناوری امواج فراصوت به روش سطح پاسخ
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10420. بهینه سازی استخراج ترکیبات کروسین از عصاره زعفران (.Crocus sativus L )با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9421. بهینه سازی استخراج رنگدانه های کاروتنوئیدی از گوجه فرنگی با استفاده از آنزیم صنعتی همی سلولاز
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11422. بهینه سازی تولید بیو پلیمر زانتان و کاربردهای آن در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12423. بهینه سازی خشک کردن مواد غذایی با پیش تیمارهای نوین کمک اسمزی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9424. بهینه سازی شرای استخراج ترکیبات فنولی عصاره گیاه روناس صخره زی توس فناوری اولتراسوند، به کمک روش سطح پاسخ
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6425. بهینه سازی شرایط استخراج عصاره از سیر (Allium sativum) با امواج فراصوت و مقایسه آن با روش غرقابی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10426. بهینه سازی شرایط اکستروژن اسنک حجیم شده با ترکیب ماهی و ذرت بروشRSM
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: حمیدرضا شاه محمدیتعداد صفحات مقاله: 13427. بهینه سازی شرایط دستگاه فراصوت جهت استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی از گیاه روناس صخره زی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6428. بهینه سازی شرایط رنگبری و حذف کدورت از عصاره مالت با استفاده از ژلاتین و آنزیم پکتیناز
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6429. بهینه سازی فرآیند تولید برگه بالنگ با استفاده از اسمز
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10430. بهینه سازی فرآیند سرخ کردن عمیق قطعات پیاز پوشش داده شده با کیتوزان با استفاده از روش سطح پاسخ
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13431. بهینه سازی فرایند خشک کردن آووکادو و پوشش دادن آن با وی پروتئین سویا
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 20432. بهینه سازی فرمولاسیون تولید کره-ارده و بررسی ویژگی های حسی آن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8433. بهینه سازی فرمولاسیون دراژه فراسودمند بر پایه پودر چغندر قرمز با رویکرد تولید غذای کودک پروتئینی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14434. بهینه سازی فرمولاسیون ماست حاصل از پساب کره شیرین
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11435. بهینه سازی محتوای هیدروکسی متیل فورفورال در عسل: تأثیر دما و زمانهای مختلف فرآیند حرارتی و نگهداری
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12436. بهینه سازی مراحل مختلف روش کشت سلولی زیره سیاه اروپایی جهت تولید کومین آلدئید باکاربرد غذا دارویی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13437. بهینه سازی مرحله تزریق آنتی اکسیدان با هدف حذف حلال پروپیلن گلیکول و جایگزین نمودن روغن بجای آن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7438. بهینه سازی ویژگی های انبساط شوندگی فراورده اکسترود شده بر پایه کنسانتره پروتئین آب پنیر به روش طرح مرکب مرکزی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13439. بهینه سازی ویژگی های عملکردی اسنک حجیم شده بر پایه کنسانتره پروتئین آب پنیر با استفاده از طرح مرکب مرکزی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12440. بهینه سازی کاهش کلسترول ماست پرچرب به کمک آنزیم کلسترول اکسیداز با استفاده از روش سطح پاسخ
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 16441. بهینه یابی استخراج آنتوسیانین از گیاه هیپوستس گونه (Hypoestes Sanguinolenta)توسطفناوری نوین اولتراسوند، به روش پاسخ سطح
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7442. بهینه یابی استخراج آنتوسیانین از گیاه گل تاج خروس گونه (Amaranthus retroflexus)توسط فناوری نوین اولتراسوند، به روش پاسخ سطح
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7443. بهینه یابی استخراج آنتوسیانین زرشک گونه Berberis vulgaris، به کمک روش پاسخ سطح
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8444. بهینه یابی استخراج ترکیبات فنلی گیاه مریم گلی به کمک امواج دهی فراصوت، بهکمک روش پاسخ سطح
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11445. بهینه یابی استخراج عصاره کاروتنوئیدی پوست کدوحلوایی بر پایه لوتئین با سه حلال مختلف، به روش HPLC و UV-VIS
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12446. بهینه یابی خاصیت احیاکنندگی آهن گیاه هیپوستس (Hypoestes Sanguinolenta) بهکمک امواج دهی فراصون، با استفاده از نرم افزار Design Expert
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7447. بهینه یابی فرمولاسیون پودر نوشیدنی شکلاتی و بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی آن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5448. بهینه یابی پارامترهای فرایند هیدرولیز پروتئین سویا
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 24450. بیماری سلیاک و رژیم غذایی بدون گلوتن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11
نتایج 401 تا 450 از مجموع 818