اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
251. بررسی تاثیر افزودن دوشاب خرمالوی وحشی بر روی تغییرات ترکیبات فنولیکلوچه عملگر
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11252. بررسی تاثیر افزودن دوشاب خرمالوی وحشی برروی خواص فیزیکو شیمیاییکلوچه عملگر
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7253. بررسی تاثیر افزودن شیرخشک و پروتئین در سطوح مختلف بر روی خواص حسی و بافت ماست بر پایه دوغ کره
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11254. بررسی تاثیر افزودن عصاره چوبک بعنوان جایگزین طبیعی با مقایسه دو دور مختلف سانتریفیوژ بر روی آب اندازی سس کچاپ
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7255. بررسی تاثیر افزودن عصاره چوبک بعنوان جایگزین طبیعی روی قوام سس کچاپ
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7256. بررسی تاثیر افزودن و کاربرد هیدروکلوئیدهای مختلف به عنوان جایگزین چربی در تولید پنیر کم چرب
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12257. بررسی تاثیر امواج فراصوت بر استخراج روغن از هسته زرشک زرافشانی
سال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4258. بررسی تاثیر اندازه ذرات آرد بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان بربری
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8259. بررسی تاثیر ترکیبات کاهنده واتراکتیویته در افزایش ماندگاری کیک
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9260. بررسی تاثیر جایگزینی استویا با ساکاروز و غنی سازی با لاکتوباسیلوس پاراکازئی بر ویژگی های حسی آبنبات بجنوردی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9261. بررسی تاثیر جایگزینی استویا با ساکاروز و غنی سازی با لاکتوباسیلوس پاراکازئی و بررسی سویه پروبیوتیکی درآبنبات بجنوردی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8262. بررسی تاثیر جایگزینی سطوح مختلف شیرین کننده استویا برخصوصیات بافتی مربای کم کالری بالنگ
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7263. بررسی تاثیر خرما در بارداری ،زایمان و پس از زایمان
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6264. بررسی تاثیر دما در میزان استخراج آنتی اکسیدان های عصاره گیاه شوید خراسان با استفاده از فراصوت
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11265. بررسی تاثیر دما و غلظت برخصوصیات رئولوژی شیر حاوی شکر تیغال(Trehalla Manna)
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12266. بررسی تاثیر رومال های نوین بر کیفیت نان بربری
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14267. بررسی تاثیر شرایط نگهداری عصاره زعفران (قبل از استفاده در پخت) در تغییرات میکروبی آن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6268. بررسی تاثیر شیر بادام زمینی بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی ماست
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13269. بررسی تاثیر شیره انگور بر خصوصیات کیفی کیک روغنی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7271. بررسی تاثیر عصاره ی آبی سیر(Allium sativum )در رژیم غذایی بر شاخص های تولید مثلی و استرس اکسیداتیو در رت های مسموم شده با سرب
سال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1272. بررسی تاثیر فرایند برشته کردن همراه با سرکه بر میزان آفلاتوکسین در بادام زمینی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7273. بررسی تاثیر مونو استر پروپیلن گلایکول بر حجم مخصوص خمیر و برخی از خصوصیات کیفی کیک
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9274. بررسی تاثیر نانوفیبرسلولز ، صمغ گوار، لوبیای لوکاست و متیل سلولز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی سس کچاپ
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13275. بررسی تاثیر پودر مالت جو بر خواص رئولوژیکی در ماست همزده کم چرب
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8276. بررسی تخلخل کیک عملگر با استفاده از فیبر تفاله گوجه فرنگی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6277. بررسی ترکیب اسیدهای چرب در روغن استخراج شده از بلغور شیر توسط روش کروماتوگرافی گازی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6278. بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس اندام هوایی گیاه سداب بیابانی از منطقه جنوب کرمان
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9279. بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس وعصاره میوه دستنبو
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12280. بررسی ترکیبات شیمیایی و خاصیت آنتی اکسیدانی اندام هوایی کرفس زراعی (Apium graveolens) در خراسان
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8281. بررسی ترکیبات شیمیایی گیاه انغوزه (Ferula assa feotida) در خراسان رضوی، شهرستان بردسکن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8282. بررسی ترکیبات شیمیایی،خواص ضد میکروبی،فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره گیاه آنغوزه ( Ferula assa (foetida L در نیشابور
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14283. بررسی ترکیبات ضدمیکروبی اسانس وعصاره Dudiam Melon بااستفاده ازروش میکروبراث دایلوشن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12284. بررسی ترکیبات فنلی عصاره های دیکلرومتانی، متانولی و اتیل استاتی گیاه قدومه
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6285. بررسی تغییرات رنگ و میزان چروکیدگی طالبی سرخ شده با پیش تیمار اسمزی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11286. بررسی تغییرات میزان ویتامین C درآب پرتقال غنی شده با پودر دانه خرفه
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6287. بررسی تولید پودر نوشیدنی فوری از عصاره تمشک سیاه وحشی با روش خشک کردن پاششی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13289. بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی ماست میوه ای حاوی عصاره شاه توت
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9290. بررسی خاصیت احیاکنندگی عصاره گیاه رز وحشی پس از امواج دهی فراصوت و جایگزینی خوب برای آنتی اکسیدان های سنتتیک
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8291. بررسی خاصیت ضد میکروبی عصاره های مختلف گیاه روناس صخره زی (Rubia Florida) بر باکتری اشرشیا کلی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7292. بررسی خاصیت ضدباکتریایی پوشش خوراکی کازئینات سدیم غنی شده با عصارهآویشن شیرازی (zataria multiflora boiss) پرتودهی شده
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7293. بررسی خشک کن خورشیدی گلخانه ای در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6294. بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی آلوئه ورا و کیتوزان و تاثیر آن ها بر ماندگاری و ویژگی های حسی بادام درختی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 15295. بررسی خصوصیات حسی شیر حاوی شکر تیغال(Trehalla Manna)
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8296. بررسی خصوصیات حسی و تغییرات رنگ کیک عملگر تهیه شده با فیبر تفاله گوجه فرنگی در طول مدت نگهداری
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9297. بررسی خصوصیات حسی و میکروبی مربای تمشک رژیمی با استفاده از استویا
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8298. بررسی خصوصیات رئولوژیکی خامه کم چرب تهیه شده با صمغ های بومی (کندر، کتیرا و فارسی)
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5299. بررسی خصوصیات رئولوژیکی پایا و نوسانی سامانه کلوئیدی کازئینات سدیم – کاراگینان به عنوان نانوحامل مواد هیدروفوب در نوشیدنی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13300. بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی میکروامولسیون روغن سبوس برنج در آب: اثر اعمال فراصوت و غلظت تویین 80
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10
نتایج 251 تا 300 از مجموع 818