اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
151. بررسی اثر افزودن آلوئه ورا و گردو به عنوان غنی کننده در تهیه نان رژیمی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 15152. بررسی اثر افزودن آنزیم آسپاراژیناز، دما و زمان پخت بر کاهش اکریلآمید تولیدی با روش سطح پاسخ
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10153. بررسی اثر افزودن پودر گردو بر ویژگی های شیمیایی، بافتی و حسی نان حجیم
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 15154. بررسی اثر اندازه ذرات آرد در خواص رئولوژیکی خمیر نان بربری
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10155. بررسی اثر اولتراسوند در استخراج آبی ترکیبات فنلی در برخی از چای ها
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13156. بررسی اثر تکنولوژی هردل(فناوری ترکیبی) بر روی نگهداری غذاهای تخمیری
سال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1157. بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با آرد پسمانده فرآوری انگور و آرد سویای جوانه زده بر بافت و کیفیت بیسکویت
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7158. بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با آرد پسمانده فرآوری انگور و آرد سویای جوانه زده بر خواص بافتی و حسی بیسکویت
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7159. بررسی اثر جایگزینی شیرخشک با پروتئین ایزوله سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9160. بررسی اثر جایگزینی عسل با قند خرما بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه عسلی پاستوریزه
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9161. بررسی اثر جوانه زنی بر مقدار مواد معدنی ماش
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8166. بررسی اثر دز تلقیح، زمان وغلظت اسانس پونه کوهی بر رشد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در محیط کشت
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12167. بررسی اثر دما، زمان و pH بر رشد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در محیط کشت
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7168. بررسی اثر روش اولتراسوند بر میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی عصاره های گیاهی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6169. بررسی اثر شرایط مختلف سرخ کردن بر محتوای روغن و رطوبت چیپس و خلال شقاقل
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9170. بررسی اثر شیمیایی اسانس تره تیزک از طریق GC/MASS و اثر ضد باکتری آن بر باکتری های استافیلوکوکوس، اورئوس، اشریشیاکولی، باسیلوس سوبتیلیس
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5171. بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره اندام هوایی گیاه (Fritillaria raddeana) علیه باسیلوس سرئوس و سالمونلا انتریکا در شرایط آزمایشگاهی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10172. بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره اندام هوایی گیاه (Fritillaria raddeana) علیه باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلای در شرایط آزمایشگاهی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10173. بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره ریشه گیاه (Fritillaria raddeana) علیه باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلای
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9174. بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره ریشه گیاه (Fritillaria raddeana) علیه باکتری های باسیلوس سرئوس و سالمونلا انتریکا
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9175. بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره نانوکپسوله دانه رازیانه برگوشت چرخ شده ماهی کیلکا
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10176. بررسی اثر ضد میکروبی عصاره اتانولی گیاه دارویی شیر خشت بومی خراسان بر عوامل میکروبی شاخص غذایی(باسیلوس سرئوس و سالمونلا انتریکا)
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13177. بررسی اثر ضد میکروبی عصاره اتانولی گیاه شیر خشت بر عوامل میکروبی شاخص غذایی (استافیلو کوکوس اورئوس و اشرشیا کولی)
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 16178. بررسی اثر ضد میکروبی عصاره های مختلف گیاه روناس صخره زی (Rubia Florida) بر روی استافیلوکوکوس اورئوس
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8179. بررسی اثر ضد میکروبی عصاره گشنیز بر رشد مخمرهای عامل فساد دوغ
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6180. بررسی اثر عصاره آبی برگ زیتون بر پایداری حرارتی روغن کانولا
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14181. بررسی اثر عصاره برگ توت سفید بر خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 16182. بررسی اثر عصاره گیاه آویشن شیرازی بر بیوفیلم باکتریهای,(Bacills cereus, Staphylococcus aureus, Escherichia coli)موجود در مواد غذایی
سال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1183. بررسی اثر فاکتورهای کیفی سیب زمینی بعد از خشک کردن نهایی با اسمز - مایکروویو
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11184. بررسی اثر فرآیند طی تهیه خیارشور بر میزان باقیمانده آفت کش دیازینون در محصول خیار سنتی در شهرگلپایگان
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8185. بررسی اثر فرایند پرتودهی روی فیلم های پروتئینی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9188. بررسی اثر مقایسه ای صمغ های بالنگو، شیرازی، آنغوزه و ترنجبین، در نقش پوشانندگی قطعات سرخ شدنی ناگت مرغ
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11189. بررسی اثر نوشیدنی گیاهی بر پایه حدیث رضوی بر میزان فاکتور BDNF پلاسمای خون
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7190. بررسی اثر هیدروکلوئید میکروکریستالین سلولز در فراوری مواد غذایی : یک مطالعه مروری
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8191. بررسی اثر هیدروکلوئید های گوار و ژلاتین برپارامترهای رنگی پاستیل عناب
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8192. بررسی اثر هیدروکلوئیدهای مختلف به عنوان جایگزین چربی در فرآیند تولید ماست کم چرب
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12193. بررسی اثر هیدروکلوئیدهای ژلاتین و گوار و شیره خرما بعنوان شیرین کننده طبیعی بر پارامترهای بافتی، رنگی و حسی پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 15194. بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر کیفیت و ماندگاری کالباس مارتادال
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8195. بررسی اثر پوشش دهی حامل های لیپیدی نانوساختار بر خصوصیات سیستم
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5196. بررسی اثر پکتین سیب(HM-SS )بر مارمالاد پالپ لیموترش تخمیری پروبیوتیک
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12197. بررسی اثر پیش تیمار آب گرم و اسانس اکالیپتوس بر خواص انبارمانی پرتقال مارسلی در منطقه جیرفت
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13198. بررسی اثر پیش تیمارفراصوت بر دفع آب، جذب مواد جامد و تغییر رنگ در فرایند خشک کردن اسمزی فلفل دلمه ای(Capsicum annum L)
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12199. بررسی اثر کاربرد شیر بادام زمینی بر ویژگی های رئولوژیکی و بافتی ماست
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7200. بررسی اثر کودهای زیستی و شیمیایی بر خواص آنتی اکسیدانی گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L)
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13
نتایج 151 تا 200 از مجموع 818