اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
51. ارزیابی تاثیرات ضد میکروبی عصاره ترنجبین رویمیکروارگانیسم های شاخص پاتوژن(استافیلوکوکوس ارئوس اشیرشیاکلی لیستریامنوسیتوژنز )
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1352. ارزیابی تاثیرات ضد میکروبی عصاره و اسانس ترنجبین روی میکرو ارگانیسم های شاخص پاتوژن(استافیلوکوکوس ارئوس اشیرشیاکلی لیستریامنوسیتوژنز )
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1353. ارزیابی تاثیرمتغیرهای اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی اسنک حجیم فراسودمند حاوی مکمل فیبری ( کنجاله و سبوس گندم)
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1254. ارزیابی تغییرات ماست تغلیظ شده ساده و پروبیوتیکی در شرایط نگهداری مختلف (در یخچال و در روغن زیتون)
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 655. ارزیابی خاصیت آنتی اکسیدانی گوشت جوجه های تغذیه شده با اسانس گیاه دارویی مرزه طی مدت زمان نگهداری در یخچال
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 556. ارزیابی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره متانولی گلبرگ زعفران
سال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 157. ارزیابی خصوصیات تصویری و بافتی کیک برنجی بدون گلوتن کم چرب حاوی بتاگلوکان
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 758. ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برگر تولید شده با گوشت بلدرچین ژاپنی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 559. ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره دانه کنجد جیرفتی با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن
سال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 460. ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره هیدروالکلی زنیان(TrachycpermumAmmi) استخراج شده به دو روش کلاسیک و امواج مافوق صوت
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1061. ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک اسفنجی غنی شده با عرق نعنا و صمغ کتیرا طی زمان نگهداری
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1262. ارزیابی سلامت نان های عرضه شده در سطح شهر مشهد
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 763. ارزیابی فعالیت ضد میکروبی نوعی دود دارویی بر روی پاتوژن های گرم مثبت به روش دیسک دیفیوژن وMIC & MBC
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 664. ارزیابی متغیرهای فرآیند بر مولفه سفتی بافت اسنک حجیم حاوی مکمل فیبری( کنجاله کنجد و سبوس گندم)
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 865. ارزیابی میزان آلودگی خوراک طیور مرغداری های جنوب استان خراسان رضوی به فوزاریوم
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 566. ارزیابی و تاثیر ضد میکروبی عصاره برگ و ریشه شلغم بروی برخی پاتوژن هایشاخص مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 867. ارزیابی ویژگی های حسی زعفران پوشش داده شده با بیوپلیمرهای نانوسلولز و مالتودکسترین
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 568. ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن های زیتون فرابکر وارداتی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1669. استخراج اسانس های روغنی و ریزپوشانی آنها
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1070. استخراج ترکیبات آنتوسیانینی از گیاه مریم گلی به عنوان رنگدانه طبیعی برای مصارف صنعتی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 871. استخراج ترکیبات زیست فعال از ضایعات محصولات کشاورزی با استفاده از آب زیربحرانی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1172. استخراج ترکیبات فنلی از فلفل دلمه ای قرمز به روش اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آن در روغن سویا
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 873. استخراج رنگدانه پرودی جیوسین از باکتری سراشیا Serratia marcescens و بررسی خاصیت ضد میکروبی آن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 674. استخراج روغن دانه گیاه استبرق و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن
سال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 175. استخراج صمغ حاصل از غلاف درونی دانه باقلا و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1676. استخراج عصاره عناب و تعیین ترکیبات فنلی موجود در آن به روش مایکروویو با حلال
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 877. استخراج عصاره عناب و تعیین ترکیبات فنولی موجود در آن با روش حلال اتانولی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 878. استخراج عصاره مریم گلی به عنوان آنتی اکسیدانی طبیعی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1079. استخراج عصاره پوست 10 واریته انار ایرانی به دو روش سوکسله و فراصوت و اندازه گیری آنتوسیانین کل
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 780. استخراج عصاره پوست کدوحلوایی و بررسی قدرت آنتی اکسیدانی آن به روش FRAP و DPPH
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1181. استخراج فیبر تفاله گوجه فرنگی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 682. استخراج و سنجش میزان آنتی اکسیدان های موجود در گیاه لاجوردی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 885. استفاده از اسانس و عصاره بادرنجبویه به عنوان آنتی بیوتیکی طبیعی برای دو باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1586. استفاده از اسانس و عصاره بادرنجبویه به عنوان آنتی بیوتیکی طبیعی برای دو باکتری باسیلوس سرئوس و سالمونلا انتریکا
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1587. استفاده از استویا به عنوان جایگزین شکر در فرآورده های قنادی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 688. استفاده از اولتراسوند بعنوان روشی کارامد برای استخراج عصاره ازگل گیاه تاجخروس و سنجش تاثیر آن بر قدرت احیاکنندگی آهن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 889. استفاده از اولتراسونیک در نگهداری محصولات لبنی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 790. استفاده از تفاله تر چغندر قند در جیره گاوهای شیـری و تأثیر آن بر ترکیب شیمیایی و پارامترهای ارگانولپتیکـی شیر تولیدی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 891. استفاده از تفاله دانه انار و پوسته پسته در جیره گاوهای شیری و تاثیر آنها بر پارامترهای ارگانولپتیکی ماست تولیدی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 692. استفاده از تکنولوژی هردل به عنوان روش غیر حرارتی نگهداری
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 993. استفاده از تکنیک جدید امواج فراصوت برای سنجش قدرت مهارکنندگی رادیکال آزاد و بازدهاستخراج گیاه هیپوستس، به روش RSM
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1194. استفاده از تکنیک جدید امواج فراصوت برای سنجش قدرت مهارکنندگی رادیکالآزاد گل گیاه تاج خروس، به روش RSM
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 795. استفاده از تکنیک پردازش تصویر در ارزیابی تأثیر زمانهای مختلف تخمیر بر رنگ شوری کم نمک
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 896. استفاده از جایگزین های مناسب نمک طعام (NaCl) در تولید برخی از انواع پنیر
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1298. استفاده از ضایعات نان به عنوان سوبسترای تولید مخمرنانوایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1399. استفاده از عصاره چوبک بر کاهش سینرزیس ماست کم چرب
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8100. استفاده از علم نانوحسگرها در بسته بندی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6
نتایج 51 تا 100 از مجموع 818