اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
101. استفاده از نشاسته اصلاح شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات به عنوان جایگزین روغن در سس مایونز
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 35102. استفاده از هیدروکلوئید کربوکسی متیل سلولز(CMC )جهت بهینه سازی فرآیند سرخ کردن عمیق قطعات پیاز
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12103. استفاده از پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها در صنایع غذایی جهت افزایش سلامت بدن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8104. استفاده از پنیر تافو در نان پنیری گردویی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11105. استفاده از پودر بزرک در فرمولاسیون مواد غذایی مختلف
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12106. استفاده بهینه از پساب کارخانجات نشاستهبرای تولید میان محصولات: بیوگاز، پنتوزان و گلوتن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10107. اسید لینولئیک کونژوگه (CLA) به عنوان یک افزودنی با کارکرد زیستی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12108. اصلاح خواص سطحی اسیدی و بازی جاذب طبیعی بر پایه پوست پرتقال جهت رنگ بری و حذف کدورت عصاره مالت
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5109. افزایش زمان پایداری اکسیداتیو روغن سویا به وسیله عصاره گلبرگ زعفران
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7110. افزایش ماندگاری میوه ها و سبزی های تازه برش داده شده با تأکید بر روش های نوین فرآوری مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7111. افزایش ماندگاری نان از طریق روش های کاهش بیاتی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9112. افزایش کیفیت برگه زردآلو با استفاده از پیش تیماراسمزی و خشک کردن تکمیلی با هوای داغ
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11113. الایزا و بررسی تکنیک های آن در سنجش اکراتوکسین A
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13114. امولسیون ژل: ژل های پروتئینی حاوی قطرات روغن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7115. امکان استفاده از یک سامانه هوشمند برای تشخیص کیفیت انجیرهای خشک شده
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9116. امکان سنجی استفاده از پوست انار جهت غنی سازی آب
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7117. امکان سنجی کاهش آب اندازی کشک مایع با استفاده از ترکیب فراسودمند اینولین و صمغ گوارشرکت فراورده های لبنی بینالود نیشابور
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14118. انار و ترکیبات عملگرای موثر بر سلامت انسان
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 16119. انتخاب سوش بهینه گونه های تریکودرما جهت تولید گلوکزمایع از پوسته برنج
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7120. اندازه ذرات و کارایی درون پوشانی دو سیستم حامل ویتامین A پالمیتات؛ حامل های لیپیدی نانوساختار و نانولیپوزوم
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10121. اندازه گیری اندیس اسیدی عصاره دانه گیاه عدس الملک در روغن سویا طی نگهداری
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7122. اندازه گیری اندیس تیوباربیتوریک اسید عصاره دانه گیاه عدس الملک در روغن سویا طی نگهداری
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7123. اندازه گیری باقیمانده آفت کش های ارگانو کلره در شیر استان آذربایجان غربی
سال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1124. اندازه گیری ترکیبات فنلی عصاره دانه گیاه عدس الملک به روش مافوق صوت
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5125. اندازه گیری ترکیبات فنلی عصاره دانه گیاه عدس الملک به روش پرکولاسیون
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6126. اندازه گیری فلزات سنگین و نیترات در میوه ها و سبزیجات
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10127. اندازه گیری قدرت رادیکال گیرندگی عصاره دانه گیاه عدس الملک به روش مافوق صوت
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6128. اندازه گیری محتوای کلسترول مواد غذایی به روش آنزیمی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6129. اندازه گیری و ارزیابی فلزات سنگین (سرب وقلع) در کنسروهای خیار شور، ذرت، قارچ و نخودسبز به روش جذب اتمی کوره ای
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8130. اندازه گیری و بررسی تجمع نیترات در قسمت های مختلف محصولات کشاورزی(سیب زمینی، خیار و هندوانه)
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9131. اندازه گیری ویتامین های محلول در آب 15 رقم انار یزد و بررسی روند تغییرات آنها در طی نگه داری در دمای یخچال
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8132. اهمیت اسید لینولئیک مزدوج و بررسی راهبردهای افزایش آن در فرآورده های لبنی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14133. اهمیت و جایگاه بسته بندی های ضد میکروبی در صنعت غذا
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: فاطمه برادران خاکسارتعداد صفحات مقاله: 9134. اولویت های پژوهشی در صنعت لبنیات
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5136. بادرنجبویه گیاهی با خاصیت آنتی باکتریال (باکتری های گرم منفی) و بررسی تاثیر عصاره اتانولی، متانولی و اسانس آن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 16137. باکتری های ریزپوشانی شده مورد استفاده در صنعت غذا
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12138. بررسی آلودگی به سالمونلا در تخم مرغ های مزارع مرغ تخمگذار شهرستان زاهدان
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12139. بررسی آنزیم های موجود در قهوه و فعالیت آنزیم پلی فنول اکسیداز در مراحل مختلف فرآوری قهوه
سال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1140. بررسی اثر -گلوکان جو دوسر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست فراسودمند سین بیوتیک در سطوح مختلف محتوای چربی شیر شتر
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14141. بررسی اثر آنتی اکسیدانی روغن کنجد و پوشش دهی بر مقدار آکریل آمید و جذب روغن دونات
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8142. بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره هیدروالکلی گیاه انزروت
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8143. بررسی اثر آنتی اکسیدانی چای سبز و به لیمو
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6144. بررسی اثر آنتی باکتریال عصاره های دی کلرومتانی،متانولی و اتیل استاتی گیاه قدومه به روش دیسک دیفیوژن
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6145. بررسی اثر آنتی باکتریال عصاره های دیکلرومتانی، متانولی و اتیل استاتی گیاه قدومه به روش چاهک
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12146. بررسی اثر اسانس مرزه بر خواص ممانعتی فیلم نشاسته کاساوا
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6147. بررسی اثر استفاده از ا - متیل سیکلوپروپن در کیفیت پس از برداشت سیب
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9148. بررسی اثر اسید استیک و آب ازن دار بر شمارش کلی میکروارگانیسم های لاشه مرغ
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10149. بررسی اثر اسیدلاکتیک %1 بر زمان ماندگاری گوشت تازه شترمرغ
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: محمدمهدی نیکوسخنتعداد صفحات مقاله: 6150. بررسی اثر افزودن آرد دانه کوئینوا (Chenopodium OuirlOd Willd) بر روی خواص فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و تغذیه ای بیسکوییت فرمند
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 17
نتایج 101 تا 150 از مجموع 818