اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
351. بررسی مطالعات خواص پیشگیرانه و درمانی چای اولانگ
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7352. بررسی مقادیر آنتوسیانین در گل رز وحشی و بهینه یابی استخراج آن به کمک روش پاسخ سطح
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9353. بررسی مقاومت انتی بیوتیکی کلی فرم های جداسازی شده ار فراورده های گوشتی و لبنی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11354. بررسی مقاومت حرارتی باکتری استاف اورئوس در شیر
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6355. بررسی مقایسه ای فعالیت مهارکنندگی رادیکال آزاد DPPHدر عصاره متانولی گیاه لاجوردی از دو منطقه جغرافیایی ایران
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5356. بررسی منافع وخطرات کاربردافزودنی ها درفراورده های غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8357. بررسی مواد ضد میکروبی مورد استفاده در فیلم و پوشش های خوراکی
سال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1358. بررسی میزان آفلاتوکسین M1 به روش ELISA در ماستهای مصرفی شهر تبریز
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7359. بررسی میزان آفلاتوکسین M1 طی پروسه تولید پودر آب پنیر کانی زدایی شده
سال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 3361. بررسی میزان آلودگی قند مایع خرما به میکروارگانیسم های مزوفیل هوازی با استفاده از محیط کشت PCA
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: معصومه اطهری نیاتعداد صفحات مقاله: 5362. بررسی میزان آلودگی میکروبی ادویه های پر مصرف در کترینگ های ایران
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8363. بررسی میزان باقیمانده آفت کش های گیاهی در گوشت
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9364. بررسی میزان بتاکاروتن موجود در هویج های کشت شده در مناطق مختلف استان اصفهان
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7365. بررسی میزان شیوع افلاتوکسین M1 در شیر و فراورده های لبنی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12366. بررسی میزان غلظت فلزات سرب و آلومینیوم در گلاب های تولیدی به روش سنتی و صنعتی شهر قمصر
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7367. بررسی میزان مهاجرت عام، پوشش داخلی(لاک اپوکسی انیدرید سفید) قوطی فلزی درتماس با غذاهای اسیدی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7368. بررسی نقش و عملکرد آنزیم های شیر و برخی کاربردهای آن در صنعت غذا
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13369. بررسی و تعیین خصوصیات رئولوژیکی شکلات صبحانه تهیه شده ازپسته وخرما
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 15370. بررسی و شناسایی ، اسپور باکتری باسیلوس اسپوروترومودورانس شیرخام دامداراناستان کرمان, فارس , یزد وخراسان
سال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4371. بررسی و مقایسه انرژی مصرفی و انرژی مخصوص خلال و چیپس سیب زمینی در خشک کن مایکروویو
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7372. بررسی و مقایسه تاثیر فیبر چغندر قند و پسیلیوم بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر نانبربری
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14373. بررسی و مقایسه خصوصیات رنگ سنجی فیلم های ترکیبی گلوتن- CMC و کربوکسی متیل سلولز حاوی نانو ذرات روی صوت دهی شده
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14374. بررسی و مقایسه خصوصیات مکانیکی فیلم های ترکیبی گلوتن- CMC ، کربوکسی متیل سلولز حاوی نانو ذرات روی صوت دهی شده
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11375. بررسی و مقایسه خصوصیات نفوذ پذیری به بخار آب، کدورت سنجی و عبور نورفرابنفش فیلم های ترکیبی گلوتن- CMC و CMC حاوی نانو ذرات روی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11376. بررسی وضعیت مصرف پنیر در دانش آموزان دختر مدارس متوسطه دوره دوم درسطح شهر مشهد
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8377. بررسی وضیعت و سیاست های غنی سازی آرد در خاورمیانه بر اساس آمارهای رسمی فائو و سازمان جهانی بهداشت
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13378. بررسی ویتامین های B1 و B2 زعفران در مقایسه با برخی از مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5380. بررسی ویژگی های بافتی مخلوط پروتئین آب پنیر و ایزوله پروتئین سبوس برنج
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9381. بررسی ویژگی های حسی مربای کم کالری بالنگ حاوی استویا
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9382. بررسی ویژگی های حسی و میکروبی ماست پروبیوتیک کم کالری حاوی فیبر گشنیز
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9384. بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و فیزیکی ماست پروبیوتیک کم چرب و غلیظ شده به روش مستقیم
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 15385. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی لاکتوفرین به عنوان ترکیب زیست فعال شیر
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9386. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خیار شور کنسرو شده با نمک جایگزین
سال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1387. بررسی ویژگی های ممانعت کنندگی نوری بسته بندی های مورد استفاده در صنایع نوشیدنی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14388. بررسی ویژگی های کنجاک مانان و برهمکنش آن با صمغهای دیگر
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12389. بررسی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی، میکروبی، حسی و افزایش زمان ماندگاری گوشت قرمز با استفاده از عصاره برگ زیتون
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13390. بررسی ویژگیهای فیلم بسته بندی خوراکی حاصل از موسیلاژ دانه میوه به تحت تاثیر نوع نرم کننده و بررسی خواص رنگی آن با روش پردازش تصویر
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11391. بررسی پارامتر های موثر در امکان تولید برگه زرد آلوی نیمه خشک با پوشش دهیخوراکی توسط ژل پکتین و آبزدایی اسمزی
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13392. بررسی پارامترهای حسی پاستیل میوه ای بر پایه عناب
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8393. بررسی پارامترهای شیمیایی و کیفی نمونه های عسل موجود در بازار
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10394. بررسی پتانسیل روش الکتروکواگولاسیون در تصفیه شربت خام چغندر قند
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9395. بررسی پتانسیل فرآیند ازن دهی در کاهش لاروهای زنده و میزان آفلاتوکسین کل در میوه خرما
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12396. بررسی پیش فرایند آبگیری اسمز و خشک کردن تکمیلی با هوای داغ بر شاخص رنگ بالنگ
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8397. بررسی پیش فرایند ترکیبی فراصوت – آبگیری اسمزی و خشک کردن تکمیلی با هوای داغ بر شاخص رنگ به
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14398. بررسی پیش فرایند ترکیبی فراصوت – آبگیری اسمزی و هوای داغ بر شاخص خشک کردن و جذب مجدد آب میوه به
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14399. بررسی پیش فرایندترکیبی فراصوت و آبگیری اسمزی و خشک کردن تکمیلی با هوای داغ در صنعت خشک کردن میوه
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13400. بررسی کاربرد عصاره های گیاهی به عنوان ترکیبات ضد میکروبی در لفاف های خوراکی و زیست تخریب پذیر
مقاله کاملسال انتشار: 1394زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: فاطمه برادران خاکسارتعداد صفحات مقاله: 8
نتایج 351 تا 400 از مجموع 818