اطلاعات کنفرانس
اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
محل برگزاری: تهران
تاریخ برگزاری: 27 مهر 1395
تاریخ نمایه سازی: 6 اردیبهشت 1396
تعداد صفحات: 3523
تعداد مقالات :566
نمایش مقالات: 404433
شناسه ملی این کنفرانس: NCFOODI24
نویسندگان مشارکت کننده: 1,550 پژوهشگر
تعداد ارجاع به مقالات این کنفرانس: 3
مجموعه مقالات اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
51. ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره شکوفه پرتقال استخراج شده به روش اولتراسوند با تکنیک سطح پاسخ
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 652. ارزیابی محتوی الکل نمونه های ماءالشعیر وارداتی و تولید شده در داخل کشور با سه روش تقطیر ، اسپکتروفتومتر و کروماتوگرافی گازی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 853. ارزیابی میزان غلظت فلزات سنگین در آرد گندم تمام انواع نان های عرضه شده درسطح شهر همدان
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 454. ارزیابی نازل فراصوت با مطالعه مرفولوژی پودر گوجه فرنگی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 755. ارزیابی ویژگی های بافتی و حسی توفوی حاوی شیر پس چرخ و صمغ کتیرا
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 656. ارزیابی ویژگی های فیزیکی دانه وآرد دانه ماشک گل خوشه ای به عنوان یک منبع پروتیینی بومی جدید
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 457. ارزیابی ویژگی های کلی پفک فراسودمند حاوی پودر کنجد
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: فتانه هاشم پوربلترک - محمدعلی تربتی - فریبا هاشم پوربلترک - صدیف آزادمرد دمیرچیتعداد صفحات مقاله: 458. ارزیابی کیفیت بهداشتی دوغ های سنتی ایرانی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 559. ارزیابی کیفیت پروتیین در آردهای با درجات استخراج مختلف
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 661. استخراج آنتوسیانینها از تفاله انگور قرمز (فخری) با استفاده از نانوذرات جاذب مغناطیسی پلی وینیل الکل به روش اسپکتروفتومتری مریی فرابنفش
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 662. استخراج اسانس از گیاه رازیانه به کمک تقطیر با آب
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 463. استخراج اسانس زیره سیاه به روش افت فشار کنترل شده سریع
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 764. استخراج ترکیبات فنولی از برگ گیاه گلپر(Heracleum persicum) به کمک امواج فراصوت
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 565. استخراج رنگ از ملاس چغندر قند توسط پروتیین پوسته تخم مرغ دوپه شده با گرافن اکسید کاهش یافته
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 666. استخراج و آنالیز مواد فرار آبلیمو با استفاده فیبر پلی آنیلین و کروماتوگرافی گازی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 567. استخراج و تعیین فلاونوییدهای موجود در پوسته ی سبز پسته به روش میکرواستخراج مایع-مایع پخشی طیف سنجی نوری ماورای بنفش مریی
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 468. استخراج و تغلیظسازی پروتیین ماهی کیلکا به عنوان ماهی تیره گوشت و ساردین به عنوان ماهی سفید گوشت به روش تغییر pH و سوریمی و مقایسه خصوصیات بافتی آن
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 969. استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی در محصولات گوشتی تخمیری
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 770. استفاده از تکنیک مایکروویو متناوب - کنوکسیون اجباری هوای داغ در خشک کردن سیب و بررسی چروکیدگی و عوامل موثر بر آن
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 571. استفاده از ضایعات در فرمولاسیون محیط کشت
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 572. استفاده از ضایعات کشاورزی و محصولات جانبی صنعت غذا به منظور تولیداگزوپلی ساکاریدهای میکروبی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 573. استفاده از فراصوت در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 674. استفاده از فراصوت قوی در نگهداری میوه ها و سبزیجات
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 775. استفاده از میکروارگانیسمهای جاذب اکسیژن به منظور افزایش زمان ماندگاری محصولات غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 676. استویا کنندهبررسی تولید مرباهای رژیمی با استفاده از شیرین
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 477. اصول و روشهای درون پوشانی پروبیوتیکها
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1178. افزایش خواص ضد میکروبی نایسین درترکیب با فناوری نانو
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 479. امکانسنجی استفاده از مواد تغییر فاز دهنده به منظور حفظ دمای گوشت طی نوسانات دمایی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 780. امکانسنجی بکارگیری شاخصهای ریولوژیکی آرد گندم به منظور پیشبینی وضعیت تخمیر فرآوردههای نانوایی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1081. امکانسنجی پوستگیری کیوی با فناوری حرارتدهی پرتو مادون قرمز
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 882. انتخاب مناسب ترین سوبسترا و سویه قارچی تریکودرما ریزیی برای تولید سلولاز درسیستم تخمیر حالت جامد
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 883. اندازه گیری ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی در چهار رقم خرمای ایران
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1284. اندازه گیری نگه دارنده ی ناتامایسین در ماستهای بازار ایران
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 585. اندازه گیری وارزیابی فلزات سنگین (سرب و کادمیوم) در ادویه های زرد چوبه ،دارچین وزنجبیل به روش جذب اتمی کوره ای
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 686. اندازهگیری کوجیک اسید در نمونه های غذایی با استفاده از حسگر نانوساختارالکتروشیمیایی
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 487. اولتراسوند، روش نوین نگهداری مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 588. اولیوروپین: استخراج، ارزش غذایی- دارویی وکاربرد در تولید موادغذایی فراسودمند
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2189. ایزوفلاوون ها و سویاساپونین ها در فرمول سویای نوزاد :
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 490. ایزومالت: مروری بر تولید
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: سمیرا ابراهیم پوراحمدیتعداد صفحات مقاله: 991. اینتراستریفیکاسیون روغن گیاهی پالم با استفاده از آنزیم در تولید چربی بدون ترانس
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 492. بازداری رشد میسلیومی و جوانه زنی اسپور قارچ آسپرژیلوس پارازیتیکوس 2999 توسط باکتری های خاک
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 493. باقیمانده آنتی بیوتیک در شیرهای مصرفی شهر سمنان: شیرهای سنتی یا صنعتی
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 494. بررسی آلودگی باکتریایی 10 نمونه قاووت محلی به باکتری باسیلوس سریوس در شهر رفسنجان
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 595. بررسی آلودگی قارچی آرد نانوایی های عرضه شده در شهر همدان در سال 2016
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 696. بررسی آلودگی گوشت سفید به لیستریا مونوسیتوژنز
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 497. بررسی آلودگی گوشت ماهی به لیستریا مونوسایتوژنز
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 498. بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی برروی ویژگیهای بافتی سوسیس گیاهی
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 499. بررسی اثر استخراج آنزیمی ژلاتین از پای بوقلمون بر ویسکوزیته و نقطه ذوب ژلاتین
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4100. بررسی اثر افزودن غلظت های مختلف صمغ فارسی بر میزان اورران خامه قنادی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5
نتایج 51 تا 100 از مجموع 566