اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
1552. کاربردهای اینولین در تکنولوژی تولید محصولات لبنی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 71553. کاربردهای ترکیبات حاصل از پسماندهای فرآوری میوه و سبزی درصنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 61554. کاربردهای تکنولوژی میدان های الکتریکی پالسی در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 61555. کاربردهای جدید اسانس های فرار ضد میکروبی در فیلم های خوراکی برای ایمنی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 51556. کاربردهای فراصوت در انالیز، فرآوری و کنترل کیفی غذا
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 51557. کاربردهای نوین لیپاز در صنعت غذا
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 61558. کاربردهای نوین کاتچین در صنعت غذا
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 31559. کاربزد تکنولوژی میدانهای الکتزیکی پالسی (Pulsed Electric Fields) در فزاوری مواد غذایی
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 41560. کاربزدهای سیستم های بسته بندی فعال و هوشمند بزای گوشت و محصولات ماهیچه ای
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 51561. کاربزدهای فناوری نانو در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 51562. کاهش خطر چاقی به کمک برچسب گذاری مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 61564. کاهش مصرف نمک در محصولات گوشتی با استفاده از اصلاح ساختار فیزیکی کلرید سدیم
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 41565. کاهش نیتریت در محصولات گوشتی یا جایگزین کردن ان
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 51566. کشت سلولی باکتریایی E.coli با تراکم بالا
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 41567. کشت سلولی باکتریایی با تراکم بالا
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 51569. کنترل آفات مواد غذایی انباری با استفاده از اسانس های گیاهی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 61570. کنترل بیولوژیکی باکتریهای عامل مسمومیت غذای در سبزیجات آماده مصرف
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 41571. گازهای اسانس روغنی و یون های منفی هوا: ابزاری جدید برای نگهداری مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 61572. گسارش آلودگی آب پرتقال پاستوریسه به باکتریBacillus licheniformis
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 41573. گستردگی غذای فراسودمند، پذیرش آن و ایجاد موقعیت های تجارتی جدید
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 61574. گلوکز سیروپ و کاربرد آن در صنعت غذا
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 61575. گیاهان تراریخته، امنیت غذایی و نگرش کشاورزان پیشرو، مطالعه منطقه گتوند استان خوزستان
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 51576. گیاهان دارویی و مواد مؤثره گیاهی دارای خواص آنتی اکسیدانی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 51577. Application of Different Models to Correlate Water Activity and Moisture Content of Hydroxypropylated elatinized Oat Starch
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 61578. Aspergillus niger: Properties, Safety and Production of Enzymes
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 61579. Effect of aeration and inoculation rate on the improvement of batch synthesis of canthaxanthin by Dietzia natronolimnaea HS-1
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 61580. Enzymatic hydrolysis of demineralized and concentrated Permeate in milk factory (Shiraz pegah) and measurement of produced sugars by HPLC
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 51581. Evaluation of encapsulated probiotic strains ability to reduce AFM(1) from simulated gastric model
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 81582. Optimization for Extraction of Carotenoids from Shrimp Wastes
سال انتشار: 1392زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 31583. Physical and Mechanical Properties of Hydroxypropylated Oat Starch Edible Film
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 51584. Studies on Moisture Sorption Isotherms of Wheat Starch Edible Films at Different Glycerol Content and emperature
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 61585. The effect of coating on chemical and sensory properties of Brushtooth Lizardfish (Saurida Undosquamis) during frozen storage (-18°C)
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 6
نتایج 1551 تا 1600 از مجموع 1,585