اطلاعات کنفرانس
اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
محل برگزاری: تهران
تاریخ برگزاری: 27 مهر 1395
تاریخ نمایه سازی: 6 اردیبهشت 1396
تعداد صفحات: 3523
تعداد مقالات :566
نمایش مقالات: 409988
شناسه ملی این کنفرانس: NCFOODI24
نویسندگان مشارکت کننده: 1,550 پژوهشگر
تعداد ارجاع به مقالات این کنفرانس: 3
مجموعه مقالات اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
351. روشهای بازسازی روغنها در مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6352. روشهای تجزیه ظرفیت آنتی اکسیدانی ترکیبات زیست فعال بر پایه میزان درجه اکسید شوندگی یک ترکیب زیستی
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4353. روشهای نوین استخراج و پالایش اسیدهای آلی از مایع تخمیر
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7354. روشهای پیش تیمار سوبسترا در تخمیر حالت جامد
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6355. روشهای کاهش بکار گیری مواد افزودنی و نگهدارندهای مصنوعی در مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8356. روغن سیاهدانه: ترکیبات شیمیایی ، ویژگی های گیاه شناسی،اثرات دارویی و خواص آنتی اکسیدانی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5357. ریزپوشانی Encapsulation یک فناوری نوین در صنعت غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: عیسی بهرامی زادهتعداد صفحات مقاله: 6358. ریزپوشانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس با استفاده از آلژینات کلسیم و بررسی قابلیت زنده مانی آن در شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4359. سنتز سبز نانو ذرات فلزی نقره توسط ماده ی احیاکننده عصاره برگ درخت آلبالو وبررسی تاثیر خاصیت ضد باکتریایی آن
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8360. سنتز سبز نانو ذرات نقره با استفاده از عصاره برگ درخت پهن برگ و بررسی خاصیت ضد باکتریایی آن
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8361. سنتز سبز نانوذرات نقره با استفاه از عصاره برگ معطر و تکنیک مایکروویو و همچنین بررسی خاصیت ضد میکروبی آن
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10362. سنتز نانوذرات نقره با استفاه از عصاره برگ گردو و ارزیابی خاصیت ضد میکروبی آن
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9363. سیاست جنایی ایران در قبال رفتارهای تهدیدکننده امنیت غذایی: واکاوی بزه انگاری و پاسخ گذاری دولتی غیرکیفری
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9365. سینتیک تغییرات بافت و رنگ کنسرو خیار طی فرآیند حرارتی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5366. سینتیک تغییرات فیزیکی کنسرو هویج طی فرآیند حرارتی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5367. شربتهای ذرت با فروکتوز بالا (HFCS (در نوشیدنیهای غیر الکلی (نوشابهها)
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7369. شناسایی ملکولی لاکتوباسیلوستولید کننده اگزوپلی ساکاریداز محصولات لبنی سنتی ایران
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8370. شناسایی مولکولی انتروکوکوس فاسیوم تولید کننده اگزوپلی ساکارید جدا شده ازمحصولات لبنی بومی ایران
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7371. شناسایی و تجزیه و تحلیل مخاطرات در عرصه تولید مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7372. شناسایی واحدهای مونوساکاریدی سازنده پلی ساکارید غالب محلول در آب حاصل ازساقه های گیاه هوم (Ephedra pachyclada)
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5373. شیر گاوپاستوریزه غنیشده با β کاروتن آب هویج و اثرات دما و زمان نگهداری
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7374. صدای خرد شدن شاخصی برای تعیین کیفیت میوه خیار
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6376. عصاره ی ریزپوشانی شده ی پوست سبز پسته به عنوان یک ضداکساینده طبیعی در روغن خام سویا
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10377. عوامل موثر بر زنده مانی پروبیوتیک ها طی فرآوری و نگهداری مواد غذایی
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4378. عوامل موثر در تشکیل اسیدهای چرب ترانس
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5379. غذاهای عملگرای پروبیوتیک
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5380. غنی سازی رشته آشی با ریزمغذی ها (آهن واسید فولیک وروی) و تاثیر فرآیند تولید و انبارمانی بر ریز مغذی ها
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11381. غنی سازی رشته آشی با ریزمغذی ها وبررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و خواص حسی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10382. غنی سازی مواد غذایی و مواد بسته بندی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6383. غنی سازی و بهبود ارزش تغذیه ای بستنی با استفاده از آهن وبررسی ویژگی های حسی آن
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5384. غنی سازی کیکهای فاقد گلوتن پوشش داده شده بابیوپلیمرهای خوراکی بوسیله بتاکاروتن
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6385. غنیسازی فرآوردههای گوشتی با امگا- 3
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6386. فرمولاسیون جدید روغن سرخ کردنی :بهبود ارزش غذایی و کیفیت
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1389. فناوری تولید برنج دانهای اکسترود شده
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4391. لیپید های بازساخته در صنعت غذا
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6392. محصولات تراریخته آری یا نه
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5393. مدل سازی و بهینه سازی فرایند استخراج فلاونوییدهای موجود در پوستهی پسته به روش رویهی پاسخ
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4394. مدلسازی آماری جمعیت میکروبی و پتانسیل اکسیداسیون-احیا در جوجه کباب های آماده پخت نگهداری شده در یخچال
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6395. مدلسازی ایزوترم جذب و دفع پسته
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4396. مدلسازی تنفس بستهبندی اتمسفر اصلاح شده در میوه و سبزیهای تازه
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6397. مدلسازی ریاضی فرآیند خشک کردن ورقههای به، به کمک خشککن هوای داغ
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5398. مدلسازی سینتیکی تغییر رنگ عصاره غلیظ شده زرشک با روشهای حرارتی مختلف
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7399. مروری بر اثر جایگزینی ساکارز با شیرین کننده غیر مغذی استویا در تولید نوشیدنیهای مختلف
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7400. مروری بر استخراج ترکیبات زیست فعال از گیاهان خشکیزی به کمک آنزیم
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6
نتایج 351 تا 400 از مجموع 566