اطلاعات کنفرانس
اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
محل برگزاری: تهران
تاریخ برگزاری: 27 مهر 1395
تاریخ نمایه سازی: 6 اردیبهشت 1396
تعداد صفحات: 3523
تعداد مقالات :566
نمایش مقالات: 413122
شناسه ملی این کنفرانس: NCFOODI24
نویسندگان مشارکت کننده: 1,550 پژوهشگر
تعداد ارجاع به مقالات این کنفرانس: 3
مجموعه مقالات اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
301. تعیین ویژگی های آنتی اکسیدانی و پلی فنلی ژل سه گونه خانواده گیاه آلویه (AloeVera, Aloe Saponaria, Aloe Arborenseans)
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5302. تغییر رنگدانه ها در اثر حرارت دهی در دو رقم زیتون(بلیدی و آربیکینا)
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7303. تغییرات اندیس های پایداری روغن دو رقم زیتون بکر (بلیدی و آربیکینا)
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12304. تغییرات رنگ، سطح، طعم شیری، طعم تندشدگی چربی و حس دهانی بستنی خشک در 5 نوع بستهبندی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10305. تمایل به پرداخت مصرفکنندگان ایرانی برای قند رژیمی (مطالعه موردی: شهر رشت)
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5306. تنوع و تغییرات باکتریهای اسید لاکتیک طی دورهی رسیدن پنیر کوزه
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6307. تهیه شربت با فروکتوز بالا با استفاده از اسید کلریدریک و آنزیم گلوکزایزومراز
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5308. تهیه و ارزیابی بیونانوکامپوزیت بر مبنای صمغ استخراجی از دانه ریحان و نانو میله اکسید روی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12309. تهیه و بررسی بسته بندی های آنتی باکتریال در صنایع غذایی بر پایه نانو ذرات
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10310. تهیه و شناسایی نانوذرات نقره همراه با کورکومین برای غنیسازی مدل آبی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5312. توانایی مهار رادیکالهای آزاد توسط پلیساکارید سولفاته استخراج شده از ماکروجلبک سبز دریای خزر
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7313. توسعه یک حسگر رنگ سنجی ساده مبتنی بر عصاره استخراجی از کلم بنفش در ارزیابی فساد ماهی قزل آلا
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5314. توصیههای متناقض در مورد مصرف شربتهای فروکتوز
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13315. تولید آنزیمهای نوترکیب در صنعت غذا
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6316. تولید اولیوژل از موم زنبور عسل و بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آن
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4317. تولید طعم میوه ای از قارچ
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4318. تولید ظروف گیاهی زیست تخریب پذیر جهت بسته بندی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5319. تولید محصولات با ارزش افزوده از پوست انبه
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4320. تولید پروتیینهای نوترکیب در میزبان های گیاهی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6321. تولید کیک فراسودمند با استفاده از آرد عدس و سوربیتول
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4322. جداسازی (تفکیک) پپتید شیرتخمیری تجاری در طی مدت زمان نگهداری در شرایط یخچالی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6323. جداسازی مخمر از محصولات لبنی سنتی و تشخیص گونه به روش مولکولی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6324. جذب و متابولیسم چربی ها با تمرکز بر روش های اصلاح آن ها
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5325. جلبکهای دریایی و متابولیتهای بالقوه زیست فعال
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7327. جنبههای علمی و فنی غنی سازی ماست با آهن
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4328. حسگر نوری سبز بر پایه رنگدانه طبیعی زعفران برای اندازه گیری نیتریت
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4329. حفظ خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره زنجبیل در طول زمان با استفاده از انکپسولاسیون به وسیله نانوحامل نیوزوم
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4330. حقیقت در مورد شربت ذرت با فروکتوز بالا با آنچه هست و آنچه نیست:
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12331. خشککردن میوه به با روش ترکیبی مایکروویو - هوای داغ و تاثیر آن روی بازجذب آب محصول خشکشده
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5332. خصوصیات فیزیکوشیمیایی و خواص کاربردی و تکنولوژیکی و آنتی اکسیدانی ورژیمی پوست انبه
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5333. خصوصیات فیزیکی و ضد میکروبی فیلمهای متیل سلولز و کازیینات سدیم حاوی لاکتوباسیلوس کازیی 1608
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5334. خواص ریولوژیکی بیسکویت بدون قند فراسودمند تهیه شده از آرد جو بدون پوشینه
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10335. خواص عملکردی کیتوزان در صنایع غذایی
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4336. خواص فیزیکوشیمیایی بستنی خشک در 5 نوع بستهبندی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6337. خواص و کاربردهای روغن پالم در صنعت روغن، مارگارین و لبنیات
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: مایده زارع نژادرستمیتعداد صفحات مقاله: 6338. خواص و کاربردهای چای سبز در صنعت غذا
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6339. خواص کاربردی فیتوسترولها
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6340. دیوکسین در بسته بندی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9341. ردیابی کوکسیلا بورنتی در شیر گوسفندان استان خوزستان
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4342. رزیابی اثرات مهارکنندگی عصاره اتانولی Rheum palmatum علیه برخی میکروارگانیسمهای پاتوژن مواد غذایی در شرایط آزمایشگاهی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5343. رنگ طبیعی آناتو : یک ترکیب عملگرfunctional بالقوه در صنعت غذا
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6344. رنگدانه های طبیعی و کاربرد آن در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8346. روش های نوین نگهداری موادغذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5347. روش های کاهش محتوای اسیدهای چرب ترانس در مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7348. روش های کاهش نیترات و نیتریت در مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8349. روش های کاهش یا حذف کلسترول از شیر
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4350. روشهای آنالیز ظرفیت آنتی اکسیدانی بر پایه توانایی ترکیب زیست فعال در به داماندازی رادیکالهای آزاد
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5
نتایج 301 تا 350 از مجموع 566