اطلاعات کنفرانس
اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
محل برگزاری: تهران
تاریخ برگزاری: 27 مهر 1395
تاریخ نمایه سازی: 6 اردیبهشت 1396
تعداد صفحات: 3523
تعداد مقالات :566
نمایش مقالات: 407541
شناسه ملی این کنفرانس: NCFOODI24
نویسندگان مشارکت کننده: 1,550 پژوهشگر
تعداد ارجاع به مقالات این کنفرانس: 3
مجموعه مقالات اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
451. مقایسه تاثیر تیمارهای حرارتی و غیرحرارتی مختلف بر روی بارمیکروبی و ترکیبات تغذیه ای نوشیدینی تخمیری کومبوچا در طول نگهداری
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8452. مقایسه خواص آنتی باکتریال خرما رقم برحی در دو استان بوشهر و خوزستان بر روی سالمونلا تایفی ATCC19430
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4453. مقایسه روشPCR و گسترش مستقیم در تشخیص سارکوسیست در گوشت گوسفندان کشتاری
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5454. مقایسه روشهای پایدارسازی پروبیوتیک ها
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11455. مقایسه زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده به روش خشک کن پاششی و خشک کن انجمادی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6456. مقایسه شبیه سازی CFD فرایند حرارتی کنسرو خیار شور در بسته بندی شیشه ای و قوطی فلزی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7457. مقایسه شربت ذرت با فروکتوز بالا با شکر
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6458. مقایسه عملکرد هیدروکلوییدهای دانه های ریحان با هیدروکلویید کربوکسی متیل سلولز در فرمولاسیون خمیرپوشش دهی ناگت مرغ
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5459. مقایسه فعالیت ضد اکسایشی سه اسانس پونه ،نعنا و آویشن با روشهای مختلف
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7460. مقایسه میزان آفلاتوکسین B1 در انواع خوراک دام و طیور استان قم
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5461. مقایسه میزان آفلاتوکسین B1 در نمونه های سیلوی تشکیل دهنده خوراک دام استان قم در سال 1393
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 3462. مقایسه و بررسی تولید سلولز باکتریایی در محیط ملاس و هسترین-شرام
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5463. مقایسه ویسکوزیته، اسیدیته و قوام رب گوجهفرنگی با توجه به ویژگی گوجهفرنگی و روش فرآوری
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10464. مقایسه پوشش های فعال خوراکی آلژینات سدیم وکازیینات سدیم همراه با اسیدآسکوربیک وپروپیل گالات برخصوصیات شیمیایی فیله مرغ طی دوره نگهداری
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7465. مواد غذایی عملگرا؛ راهکاری جهت بهبود سلامت دندانها
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6466. نانو درون پوشانی کویرستین در کمپلکس کواسروای حاصل از برهمکنش بتالاکتوگلوبولین و سدیم آلژینات
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6467. نانوامولسیونهای غذایی: راهکاری جهت بهبود خواص عملکردی ترکیبات زیست فعال
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5468. نانوبیوکامپوزیتهای طبیعی دارای خواص بازدارندگی تقویتشده و قابلیتهای نوین برای استفاده در بسته بندیهای غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7469. نانوکامپوزیت اصلاح شده با نانومواد برای بستهبندی موادغذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6470. نحوه عملکرد و استخراج فیبرهای رژیمی و تاثیر آنها بر سلامتی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5471. نقش آنزیم پروتیاز در بیوتکنولوژی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6472. نقش بیولوژیکی منیزیم در اعمال حیاتی انسان
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4473. نقش شربت های حاوی فروکتوز و مقایسه آن با سایر شیرین کننده ها بر بیماران مبتلا به چاقی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10474. نقش پروبیوتیک ها در چلوگیری از پوسیدگی دندان
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7475. نقش پروبیوتیکها در درمان چاقی
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4476. ویژگی های عملکردی شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS) در انواع محصولات آردی تخمیری و غیر تخمیری
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11477. ویژگیهای ریولوژیک نشاسته دوبار اصلاح شده سیبزمینی به همراه نانوکیتوزان
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4478. پاستای پروبیوتیک روشی نوین درجهت بهبود سلامتی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6480. پایداری روغن زیتون بکر دو رقم بلیدی و آربیکینا بر اساس ترکیبات بیواکتیو در طی فرآیند حرارت دهی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8481. پایداری نانوامولسیون روغن ماهی پایدارشده با ایزوله پروتیین آب پنیر (تهیه شده به روش فراصوت) طی نگهداری
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5483. پروتیین های هیدرولیز شده ماهی: ارزش غذایی و خواص عملکردی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9484. پلی ساکارید محلول در آب غالب حاصل از ساقه های گیاه هوم Ephedra pachyclada :استخراج، خالص سازی، تعیین راندمان و شناسایی گروه های عاملی
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4485. پنیر آنالوگ
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: سمیرا ابراهیم پوراحمدیتعداد صفحات مقاله: 9486. پنیر، فراسودمند حاوی پپتیدهای بیواکتیو
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5487. پپتیدهای بیواکتیو شیر
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6488. پپتیدهای تلخ : تولید و خواص زیست فعالی، عملکردی و حسی آنها در محصولات لبنی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6489. پپتیدهای زیست فعال در غلات
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4490. پیشبینی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پودر بستنی شاتوت حاصل از خشک کردن پاششی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8491. کارایی ازن در کاهش میزان آفلاتوکسین گندم
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5492. کاربرد آنزیم گلوکزایزومراز و انورتار جهت تولید شربت با فروکتوز بالا
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6493. کاربرد افزودنی های طبیعی در غنی سازی ماکارونی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6494. کاربرد افزودنیهای غذایی ایمن و طبیعی در مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5495. کاربرد اینولین در فراورده های لبنی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7496. کاربرد باکتریوفاژها در بیوکنترل پاتوژن های مواد غذایی
سال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4497. کاربرد ترکیبات زیستفعال شیرین بیان در موادغذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5498. کاربرد ترکیبات غنی کننده با اهداف فراسودمند در انواع نوشیدنی های تجاری و غیر تجاری
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5499. کاربرد تکنیک مایکروویو متناوب - کنوکسیون اجباری هوای داغ به همراه پیشتیماراسمزی در خشککردن میوه به و بررسی روند چروکیدگی آن
مقاله کاملسال انتشار: 1395زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5
نتایج 451 تا 500 از مجموع 566