اطلاعات کنفرانس
سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
محل برگزاری: تهران
تاریخ برگزاری: 26 شهریور 1398
تاریخ نمایه سازی: 20 آبان 1398
تعداد صفحات: 2329
تعداد مقالات :957
نمایش مقالات: 731750
شناسه ملی این کنفرانس: NCFOODI26
نویسندگان مشارکت کننده: 2,488 پژوهشگر
تعداد ارجاع به مقالات این کنفرانس: 1
مجموعه مقالات سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
951. The effect of Pediocin coating on pathogenic fresh fillet chicken
سال انتشار: 1398زبان مقاله: انگلیسینام نویسندگان مقاله: Bahareh Sotoudeh - محمدحسین عزیزی تبریززاد - Adel Mirmajidi Hashtjim - Rezvan Pourahmadتعداد صفحات مقاله: 1952. The effect of different storage methods on the physical & chemical properties of Zahidi dates
سال انتشار: 1398زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 1953. The effect of hydrocolloid coatings on reduction of oil absorption and quality improvement of fried foods
سال انتشار: 1398زبان مقاله: انگلیسینام نویسندگان مقاله: Mahsa Rezapour - Hossein Hasan Nezhad - Omid Mirza Rasoli - Mohammad Hossein Haddad Khodaparastتعداد صفحات مقاله: 2954. The influence of Sinapis alba germinated seeds on nutrition value of functional foods
سال انتشار: 1398زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 1955. The interaction between different conjugated allicin with poly cysteine by molecular dynamics simulation to use in food industry
سال انتشار: 1398زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 1956. Vacuum-steam-vacuum technology as a new approach for spice decontamination
سال انتشار: 1398زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 1957. Women’s knowledge, perception and practice about edible oils and fast-food restaurants: A qualitative study from Iran
سال انتشار: 1398زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 2
نتایج 951 تا 1000 از مجموع 957