اطلاعات کنفرانس
سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
محل برگزاری: تهران
تاریخ برگزاری: 26 شهریور 1398
تاریخ نمایه سازی: 20 آبان 1398
تعداد صفحات: 2329
تعداد مقالات :957
نمایش مقالات: 739006
شناسه ملی این کنفرانس: NCFOODI26
نویسندگان مشارکت کننده: 2,488 پژوهشگر
تعداد ارجاع به مقالات این کنفرانس: 1
مجموعه مقالات سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
851. کاربردهای بره موم زنبور عسل به عنوان یک افزودنی طبیعی در فرمولاسیون مواد غذایی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2852. کاربردهای بهینه ضایعات ماهی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 3853. کاربردهای روش های فرآوری غیرحرارتی جدید در صنعت ماهی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2855. کاربردهای صمغ ژلان در صنایع غذایی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2856. کاربردهای غذایی و دارویی اگزوپلی ساکاریدهای میکروبی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2857. کاربردهای میکروانکپسولاسیون در صنایع غذایی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2858. کاربردهای پروتئین فیکوبیلی (Phycobiliprotein) موجود دراسپیرولینا در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5859. کاهش بار میکروبی ادویه جات با استفاده از روش پلاسمای سرد
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2862. کاهش مصرف آب و تولید پساب در یک پالایشگاه ذرت با استفاده از فناوری پینچ آبی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4863. کاهش و حذف آفلاتوکسین ها در مواد غذایی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2865. کریستالیزاسیون قندها به کمک فرآیند فراصوت
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 3868. گانودرما لوسیدوم و کاربرد های بالقوه آن در محصولات غذایی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2869. گسترش ماندگاری مواد غذایی با فناوری های نوین غذایی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2870. گلیکوزیلاسیون پروتئین ها با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2871. گوشت گاو درون کشتگاهی: وضعیت اخیر و چالش ها
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2872. گیاه استویا جایگزینی مناسب برای قندهای تصفیه شده جهت تولید مواد غذایی رژیمی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2873. A Review of Nano Technology in Food Packaging
سال انتشار: 1398زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 1874. A Review on the Use of Spirulina Platensis Microalgae in the Food Industry
سال انتشار: 1398زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 2875. A Review: The antibacterial Characteristics of edible coatings in fish meat
سال انتشار: 1398زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 2876. A newly developed TLC system for the quantitative determination of aflatoxins in foods
سال انتشار: 1398زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 2878. A review of the properties of hydrogels
سال انتشار: 1398زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 1879. A(1) Milk and Beta-casomorphin-7
سال انتشار: 1398زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 1880. AN INNOVATIVE PROCESS FOR SEPARATING WHEAT FLOUR INTO GLUTEN AND STARCH
سال انتشار: 1398زبان مقاله: انگلیسینام نویسندگان مقاله: Seyed Hadi Peighanbardoustتعداد صفحات مقاله: 1881. Advances in Bioethanol Production from Agriculture by products
سال انتشار: 1398زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 1882. An Overview of Novel Techniques for Olive Oil Authentication
سال انتشار: 1398زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 1883. An Overview of the Condition of Functional Foods in Food Industry
سال انتشار: 1398زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 2884. An edible medicinal plant: Rheum ribes Linn
سال انتشار: 1398زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 1886. Anew technique: Moving Chromatographic Window; Application to Separation of Aflatoxins B1, B2, G1 and G2, and Mathematical Modelling of Separation
سال انتشار: 1398زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 1887. Antimicrobial properties of carob flour as functional additive in bread product
سال انتشار: 1398زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 2888. Antioxidant characteristics of Cinnamon, Citrus aurantium, and Green tea leaves by DPPH and total phenol tests
سال انتشار: 1398زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 2889. Applicataans of ultrasound in food industry
سال انتشار: 1398زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 1890. Application of Nano-cochleate in Food industry
سال انتشار: 1398زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 1891. Applications of CRISPR/Cas System in Food Industry
سال انتشار: 1398زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 1892. Applications of Solid-Phase Microextraction in Food Analysis
سال انتشار: 1398زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 1893. Comparison bioactive soluble polysaccharides in wheat, reye and triticale
سال انتشار: 1398زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 1894. Comparison of yogurt test with commercial Kit for detection of antibiotic residues in raw and pasteurized milk producing in Chaharmahal va Bakhtiari – Iran
سال انتشار: 1398زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 1895. Decontamination of mycotoxins from cereal grains using gamma irradiation; a review
سال انتشار: 1398زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 1896. Determination of Viability of Acid Adapted Bifidobacterium bifidum and Lactobacillus acidophilus Cultures in Yoghurt During Shelf Life
سال انتشار: 1398زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 1897. Determination of fatty acids in breast milk and infant formula milk
سال انتشار: 1398زبان مقاله: انگلیسینام نویسندگان مقاله: Murtabha Abdulhasan Aldhalemi - Ammar Abdulhasan Aldhalemi - Riyadh Shamkhi Al-Mosawiتعداد صفحات مقاله: 2899. Detoxification of contaminated soil and Coriander by Waste of Coffee
سال انتشار: 1398زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 1
نتایج 851 تا 900 از مجموع 957