اطلاعات کنفرانس
سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
محل برگزاری: تهران
تاریخ برگزاری: 26 شهریور 1398
تاریخ نمایه سازی: 20 آبان 1398
تعداد صفحات: 2329
تعداد مقالات :957
نمایش مقالات: 742539
شناسه ملی این کنفرانس: NCFOODI26
نویسندگان مشارکت کننده: 2,488 پژوهشگر
تعداد ارجاع به مقالات این کنفرانس: 1
مجموعه مقالات سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
801. کاربرد (CO(2 فوق بحرانی در صنایع غذایی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2802. کاربرد corn steep liquor در صنایع تخمیری
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2803. کاربرد آبگیری اسمزی برای فرآوری محصولات گوشتی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2804. کاربرد آنتی اکسیدان های طبیعی در بهبود کیفیت و زمان ماندگاری گوشت و فراورده های گوشتی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 3805. کاربرد آنزیم ها در اصلاح لیپید
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 3806. کاربرد آنزیم ها در تکنولوژی تولید محصولات نانوایی برپایه گندم
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2807. کاربرد آنزیم ها در صنعت گوشت
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2809. کاربرد اسپیرولینا پلاتنسیس در صنعت غذا
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2810. کاربرد الیاف الکتروریسی شده آنتی اکسیدانی در بسته بندی مواد غذایی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 3812. کاربرد انکپسولاسیون در صنایع غذایی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2813. کاربرد اینترنت اشیا در صنایع غذایی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2814. کاربرد باکتریوفاژها در صنایع لبنی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2815. کاربرد برچسب های شناسایی فرکانس رادیویی در فناوری بسته بندی هوشمند
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2816. کاربرد بسته بندی فعال برای افزایش پایداری میکروبی در مواد غذایی: ترکیبات ضد میکروبی طبیعی فرار
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1817. کاربرد بسته بندی هوشمند و ضد میکروب در صنایع غذایی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2818. کاربرد بیوسنسورها در شناسایی آلودگی های غذایی و زیست محیطی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2819. کاربرد تغذیه ای و بالینی خمیر ترش
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2821. کاربرد روش های نوین آنالیز در تعیین تقلبات مواد غذایی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4822. کاربرد روش های کمومتریکس در اصالت سنجی مواد غذایی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2825. کاربرد ریزاستخراج مایع- مایع پخشی در صنایع غذایی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 3826. کاربرد زیست فناوری و کشت بافت گیاهی در تولید افزودنی های غذایی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2829. کاربرد ضایعات کشاورزی برای تولید روغن تک یاخته
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2830. کاربرد عصاره طبیعی رزماری در صنایع غذایی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 3831. کاربرد عصاره طبیعی صمغ فارسی در صنایع غذایی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4832. کاربرد عصاره ها یا ترکیبات قارچ ها درمحصولات غذایی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 3833. کاربرد فرآیند حرارت دهی اهمیک در مواد غذایی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 3834. کاربرد میکروذرات پروتئین های آب پنیر به عنوان جایگزین چربی در ماست
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4835. کاربرد نانو تکنولوژی در غنی سازی مواد غذایی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2836. کاربرد نانو ذرات سلولز در بسته بندی مواد غذایی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2837. کاربرد نانو کامپوزیت ها در لاک قوطی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1838. کاربرد نانوالیاف در صنایع غذایی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2839. کاربرد نشانگرهای زمان-دما در فناوری بسته بندی هوشمند
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2840. کاربرد و روش های تولید کاروتنوئید ها از دونالیلا سالینا
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2842. کاربرد پرتوتابی فرابنفش و فریز نمودن طولانی مدت بر حفظ کیفیت میوه خرما در مرحله رطب
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: حدیث ابراهیمی - سیدمحمدحسن مرتضوی - محمد اسماعیل خراسانی فردوانی - مهدی مهرابی کوشکیتعداد صفحات مقاله: 2843. کاربرد پروبیوتیک ها در افزایش سطح سلامت و ارزش غذایی ماتریس های غذایی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2844. کاربرد پروبیوتیک ها در فیلم ها و پوشش های خوراکی زیست فعال
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4848. کاربردها و فناوری های فروکتوز در ایران
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2849. کاربردها و مزایای زیست فناوری در تولید طعم دهنده های طبیعی مورد استفاده در صنایع غذایی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 3850. کاربردها و مزایای نانو لیپوزوم ها در صنایع غذایی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 3
نتایج 801 تا 850 از مجموع 957