اطلاعات کنفرانس
سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
محل برگزاری: تهران
تاریخ برگزاری: 26 شهریور 1398
تاریخ نمایه سازی: 20 آبان 1398
تعداد صفحات: 2329
تعداد مقالات :957
نمایش مقالات: 731910
شناسه ملی این کنفرانس: NCFOODI26
نویسندگان مشارکت کننده: 2,488 پژوهشگر
تعداد ارجاع به مقالات این کنفرانس: 1
مجموعه مقالات سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
51. اثر پلاسما سرد بر ویژگی های عملکردی و رنگ کاپاکاراگینان
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 252. اثر پلاسمای سرد بر ویژگی های کیفی مواد غذایی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 254. اثرات ضد باکتری میدان الکترومغناطیسی کم شدت: مرور کلی با پدیده، مکانیزم ها، اهداف و پیامدهای آن
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 255. اثرات ضد باکتریایی عصاره پودر زیتون بر روی باکتری های شایع عامل اسهال درشرایط آزمایشگاهی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 257. اثرات مکمل یاری با سینبیوتیک بر شاخص های هموستاز گلوکز در بیماران مبتلا به کبد چرب غیر الکلی: کارآزمایی بالینی تصادفی دو سوکور کنترل دار
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 459. ارائه الگوریتم پردازش تصویر برای تعیین اندازه کریستال های شکر در محلول پخت
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 260. ارتباط عملکردی بین میکرو ذرات پروتئین وی و ارتقای بافت محصولات لبنی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 261. ارجحیت استفاده از باکتری ها در تجزیه بیوتیکی سموم مورد استفاده در محصولات کشاورزی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 462. ارزش تغذیه ای شبه غلات ها و استفاده در حال افزایش آنها به عنوان مواد فراسودمند بدون گلوتن
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 264. ارزیابی اثر موسیلاژ حاصل ازمیوه سپستان (Cordia Myxa) بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی کیک اسفنجی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 265. ارزیابی اثرات ضد التهابی باکتری لاکتوباسیلوس رامنوسوس در شیر
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 266. ارزیابی اصالت آب سیب و نوشیدنی سیب تولیدی در کشور
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 467. ارزیابی امکان تولید نانوامولسیون های غلیظ با استفاده از امولسیفایرهای طبیعی و فراصوت
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 468. ارزیابی ایمنی باکتریوسین ها و ناتامایسین و تاثیر آنها بر سلامت مصرف کننده
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 469. ارزیابی ایمنی مواد غذایی تراریخته با منشا گیاهی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 470. ارزیابی باقی مانده آنتی بیوتیک ها در پوست مرغ
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 271. ارزیابی برخی ویژگی های کیفی روغن کنجد به روش روغن گیری سنتی (فله) در شهرستان قزوین
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 172. ارزیابی بقای باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در نمونه های گوشت گوسفند تیمار شده با پرتو الکترونی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 273. ارزیابی بکارگیری ازن محلول بر افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلا در دمای 4˚C+
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 474. ارزیابی تاثیر برخی عوامل روی پایدارسازی نوشیدنی پروتئین شاهدانه
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 375. ارزیابی تاثیر نوع حلال روی ترکیبات ضد میکروبی استخراجی از پسماند انار و قدرت ضد میکروبی عصاره
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 276. ارزیابی تاثیر پیش تیمار فراصوت بر حلالیت و اندازه ذرات ایزوله پروتئینی گلرنگ
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 477. ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش های قارچ خشک شده با استفاده از خشک کن رفرکتنس ویندو و مقایسه آن با دو روش خشک کن انجمادی و خشک کن کابینی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 378. ارزیابی خصوصیات فیزیکی محلول و کرایوژل ژلاتین-زانتان به منظور بارگذاری روغن و تشکیل شبکه اولئوژل
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 279. ارزیابی خواص ضد باکتریایی و ضدقارچی عصاره ضایعات پیاز
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 280. ارزیابی روش های استخراجی پلی ساکارید سولفاته جلبک سبز دریایی Ulva intestinalis
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 382. ارزیابی عملکرد ایزوترم های جذب مختلف در پیش بینی اثر فعالیت آبی روی محتوای رطوبت تعادلی مواد غذایی غیر متخلخل
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 183. ارزیابی فساد گوشت فیله مرغ بسته بندی شده با پوشش های فعال و نگهداری شده در دمای یخچال با استفاده از اندیکاتور هوشمند
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 184. ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (platensis Spirulin)
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 285. ارزیابی فعالیت ضد باکتریایی اسانس میوه Heracleum persicum
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 286. ارزیابی مقایسه ای روش های شناسایی آلودگی کلی فرمی و اشرشیا کلی در آب بااستفاده از محیط های امپدانس، فلوروژن و مرجع
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 488. ارزیابی میزان انواع آفلاتوکسین ها (آفلاتوکسین (G(2), G(1), B(2), B(1) در برنج های وارداتی استان بوشهر-ایران
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 489. ارزیابی میزان مایکوتوکسین های های قارچی دئوکسی نیوالنول، زیرالنون و اوکراتوکسین در برنج های وارداتی استان بوشهر-ایران
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 490. ارزیابی نقش پارامترهای موثر بر کیفیت سرخ شدن سیب زمینی نیمه آماده به کمک پردازش تصویر
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 291. ارزیابی و مقایسه فعالیت ضدمیکروبی اسانس پیاز با آنتی بیوتیک های رایج درمانی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 392. ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت نوع 3 تحت تیمار حرارتی و هیدرولیز اسیدی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 494. ارزیابی کارایی تکنیک میکروامولسیون در استخراج لوتئین از گل جعفری با استفاده از لسیتین و روغن آقتابگردان
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 495. ارزیابی کارایی فراصوت و ساپونین در تولید سس مایونز کم چرب
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 296. ارزیابی کاربرد آزمون ظرفیت نگهداری حلال در تعیین برخی از ویژگی هیا دانه و آرد و کیفیت نانوایی 12 رقم چاودم (تریتیکاله)
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 498. اسانس های روغنی: فعالیت ضد میکروبی و مکانیسم عمل
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 499. استخراج آلژینات از جلبک دریایی قهوه ای (Nizimuddinia Zanardini) به کمک مایکروویو
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2100. استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی زرشک با کمک امواج فراصوت: بررسی آزمایشگاهی، مدلسازی و بهینه سازی فرایند
مقاله کاملسال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 24
نتایج 51 تا 100 از مجموع 957