اطلاعات کنفرانس
سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
محل برگزاری: تهران
تاریخ برگزاری: 26 شهریور 1398
تاریخ نمایه سازی: 20 آبان 1398
تعداد صفحات: 2329
تعداد مقالات :957
نمایش مقالات: 731941
شناسه ملی این کنفرانس: NCFOODI26
نویسندگان مشارکت کننده: 2,488 پژوهشگر
تعداد ارجاع به مقالات این کنفرانس: 1
مجموعه مقالات سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
152. باکتریوسین ها: نگهدارنده های طبیعی و ارتقاء دهنده سطح ایمنی مواد غذایی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2153. باکتریوسین های جدید از باکتری های اسید لاکتیک و کاربرد آن در نگهداری زیستی مواد غذایی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2155. بررسی آلودگی میکروبی کلیفرم، اشریشیا کلی و کپک در آب هویج غیر بسته بندی عرضه شده در آب میوه فروشی های شهر اردبیل
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2156. بررسی اثر آلژینات حاوی عصاره شنگ بر کیفیت فیله سرخ شده ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio)
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2157. بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی سماق بر روغن سویا تحت حرارت
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2158. بررسی اثر اسانس روغنی دارچین و زیره سبز بر رشد و تولید مایکوتوکسین آسپرژیلوس اکراسئوس در محیط برپایه گندم
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4159. بررسی اثر استفاده از کربوکسی متیل سلولز بر پارامتر های کیفی ، حسی و قیمت تمام شده ی محصول دوغ
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 3160. بررسی اثر افزودن آرد عناب بر ویژگی های ارگانولپتیکی پاستا
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2161. بررسی اثر امواج ماورای صوت بر روی مولفه های فرآیند استخراج روغن از سه گونه گردوهای ایرانی (کن سولقان، خوانسار، تویسرکان)
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2162. بررسی اثر تخمیر با خمیر ترش های حاوی لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگی های کیفی نان حجیم بر پایه آرد عدس، گندم و سبوس جوی دو سر
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 3163. بررسی اثر ترکیب دیواره بر زنده مانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس 7469 ATCC درون پوشانی شده در شرایط شبیه سازی شده معده و روده به روش خشک کن انجمادی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 3164. بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با آرد کینوآ و تریتیکاله بر ویژگی های فیزیکی، بافتی و حسی کیک اسفنجی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2165. بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با آرد کینوآ و گندم سیاه بر غنی سازی وخواص فیزیکیوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و تغذیه ای ترخینه بدون گلوتن
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 3168. بررسی اثر سرخ کردن و سرد کردن تحت خلاء و فشار اتمسفری بر کیفیت روغن سرخ شده
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 3169. بررسی اثر سرخ کردن و سرد کردن تحت خلاء و فشار اتمسفری بر کیفیت ناگت سرخ شده
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4170. بررسی اثر سین بیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم ، باسیلوس کواگولانس و اینولین و منان بر پروفایل چربی موش های صحرایی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2171. بررسی اثر شرایط انبارداری بر روند تغییرات محتوای S-ovalbumin به منظور تفکیک تخم مرغ های تازه از کهنه
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2172. بررسی اثر صمغ زانتان برخصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سس فندق
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4173. بررسی اثر صمغ های بومی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی فراورده های لبنی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2174. بررسی اثر ضد میکروبی تکنولوژی پلاسمای سرد در صنعت گوشت
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2175. بررسی اثر ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی عصاره ریشه و پوست ساقه سه گونه گیاه زرشک بر عمر ماندگاری نان
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2176. بررسی اثر ضدباکتریایی اسانس سه گیاه مورد، مرزه تابستانه و ریحان در مقابل چهار باکتری پاتوژن (Escherichia coli, Bacillus cereus, Bacillus lichineformis and Pseudomonans aeroginosa ) در شرایط آزمایشگاهی
مقاله کاملسال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5177. بررسی اثر ضدباکتریایی وانتی اکسیدانی عصاره جلبک سبز (Ulva intestinalis) بر روی خواص فیزیکوشیمیایی گوشت چرخ شده فیل ماهی پرورشی (Huso huso) نگهداری شده در یخچال
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2179. بررسی اثر غلظت پلی گلیسرول پلی رسینولئات بر گرانروی کرم کاکائو
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 3180. بررسی اثر مخمر (دباریومایسس هانسنی، کلویورومایسس مارکسیانوس، ساکارومایسس بایانوس و ساکارومایسس بولاردی) بر ویژگی های شیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی ماست همزده گوسفندی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2181. بررسی اثر مقایسه ای صمغ فارسی (Amygadalus Scoparia Spach)، عصاره دانه ریحان (Ocimum basilicum) و عصاره دانه بالنگو (Lallemantia royleana( (Walla) Benth با نام عمومی Balangu) به عنوان پایدارکننده و قوام دهنده در بستنی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2182. بررسی اثر مهارکنندگی و کشندگی اسانس میخک صدپر (Clove) بر آسپرژیلوس نایجر و کاندیدا آلبیکنس در شرایط آزمایشگاهی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2183. بررسی اثر نمک بر جداسازی آرژنین در سیستم های دو فازی آبی پلی اتیل گلایکول و سدیم سیترات
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4184. بررسی اثر نوع فرآیند خشک کردن در تولید پودر قارچ دکمه ای Agaricus bisporus
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1185. بررسی اثر نگهدارندگی اسانس دارچین، هل و گل یاس بر روی شمارش کلی باکتری ها و کپک و مخمر در چای سیاه و سبز
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4186. بررسی اثر پرتوهای یونیزان گاما بر آلودگی میکروبی زرشک
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4187. بررسی اثر پودر مالت آنزیمی بدون گلوتن سورگوم بر ویژگی های بافتی و حسی اشترودل تخمیری بر پایه آرد سیب زمینی-برنج
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2188. بررسی اثر پودر کشک و آب پنیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پودر دوغ
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2189. بررسی اثر پوشش خوراکی ضد میکروبی بر پایه صمغ کنجاک (Locioideae amorphophallus) حاوی عصاره گلبرگ زعفران در ماندگاری خیار
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1190. بررسی اثرات افزودن ترکیبات ماتریس غذایی بر خواص تغذیه ای و عملکردی محصولات غذایی بر پایه میوه
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1192. بررسی اثرات درمانی کورکومین موجود در زردچوبه به عنوان یک عصاره طبیعی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 3193. بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس زیره سیاه کرمانی ( Bunium persicum Boiss) روی باکتری باسیلوس سرئوس ATCC11788 تلقیح شده به شیر استریلیزه
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2195. بررسی استخراج با روشهای نوین بر ترکیبات زیست فعال گیاه دارویی پونه (گونه پونه سای بینالودی)
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 3196. بررسی استفاده از فیتوزوم برای انکپسولاسیون ترکیبات زیست فعال مستخرج از ساقه انگور با هدف غنی سازی مواد غذایی
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4199. بررسی افزایش زمان ماندگاری کیک اسفنجی تحت اتمسفر اصلاح شده فعال
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2200. بررسی امکان آلودگی بستنی های سنتی به اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس در ایران
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2
نتایج 151 تا 200 از مجموع 957