اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
101. ارزیابی تنوع ژنتیکی برای خصوصیات مرتبط با کیفیت نانوایی در لاین های مختلف گندم نان
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6102. ارزیابی تکنیک های مختلف ریزپوشانی باکتری ای پروبیوتیک در ماست
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9103. ارزیابی حسی سوسیس غیر گوشتی بدون نگهدارنده
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4104. ارزیابی حضور Male specific coliphages به عنوان نماینده ای ازویروسهای روده ای درسبزی تره و جعفری
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5105. ارزیابی خصوصیات کیفی و رئولوژیکی خمیر حاصل از لاین های امید بخش گند دوروم
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6106. ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی هاست غلیظ شده حاوی اسانس نعناع فلفلی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7107. ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و میکروبی در گوشت بلدرچین تغذیه شده با سطوح مختلف آویشن شیرازی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6108. ارزیابی خواص حسی کیک فراسودمند تهیه شده با برگ زیتون
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4109. ارزیابی راندمان استخراج روغن ارده و مقایسه کنجاله کنجد روش های مختلف روغن کشی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5110. ارزیابی روش های جدید پاستوریزاسیون برای تولید شیر با ماندگاری بالا
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4111. ارزیابی ریسک ارسنیک در زنجیزه غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6112. ارزیابی ریسک غذایی فلزات کروم و سرب ناشی از مصرف ماهی کلمه تالاب بین المللی میانکاله
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5113. ارزیابی زنده ما نی باکتری پروبیوتیک آزاد و ریز پوشانی شده در شرایط شبیه سازی شده گوارشی و دوره نگهداری ماست میوه ای سین با یوتیک کم چرب
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12114. ارزیابی شرایط تخمیر نوشیدینی شیر فندق تخمیر شده با دانه های کفیر
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5115. ارزیابی عوامل مؤثر بر میزان پایداری و اندازه ذرات نانوکمپلکسهای کازئین-پکتین
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5116. ارزیابی فرمول های مختلف پاستیل بادام با تکیه بر ویژگی های حسی و تکنیک پردازش تصویر
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6117. ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله کنجد
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7118. ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی ماست پروبیوتیک طعم دار غنی شده با عصاره زرشک
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8119. ارزیابی مدل های خشک شدن لایه نازک برای توصیف سینتیک خشک کردن خرمالو (رقم کاکی)
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5120. ارزیابی مدل ویسکوالاستیک درپیص بینی فرآیند خطک ضدن الکتروهیدرودینامیکی کدو
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6121. ارزیابی مقادیر نیتریت در مطرح ترین آبهای معدنی عرضه شده در شهر سمنان
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4122. ارزیابی مقایسه ای خصوصیات فیزیکو شیمیائی شیر دامداری های شهرستان شیروان(درصد چربی، دانسیته، پروتین، اسیدیته، pH و درجه پاکیزه گی) در مراحل تولید، حمل و تحویل به کارخانه
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6123. ارزیابی میزان آلودگی به لیستریا منوسیتوژنز در فرآورده های لبنی به روش کشت متداول و تکنیک PCR
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6124. ارزیابی میزان آلودگی کلی فرمی در آب مصرفی و سردکن های آبی یک کشتارگاه صنعتی طیور در شهرستان سمنان
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 3125. ارزیابی و مقایسه اثر ضداکسایشی عصاره آبی و الکلی میوه زرشک آبی
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4126. ارزیابی پتانسیل تولید بیوگاز و انرژی از پسماندهای آلی صنایع غذایی مشهد(مطالعه موردی:صنایع فرآوری میوه)
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5127. ارزیابی پوشش های بسته بندی نانودر افرایش زمان ماندگاری ماهی قزل آلا رنگین کمان
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6128. ارزیبی اثرات آنتی اکسیدانی اسانس گیاه مرزه زراعی در فیش فینگرماهی کیلکا
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6129. از بین بردن ساختار بیوفیلم باکتریها با استفاده از فاژها
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5130. ازن و کاربرد آن در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5131. اساس و روش های ریز پوشینیه سازی در مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: سودابه فرید آقاییتعداد صفحات مقاله: 6132. استخراج آنتی اکسیدانهای طبیعی از ترکیبات گیاهی توسط آب زیربحرانی
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4133. استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در ضایعات محصولات فرآوری شده در صنعت غذا
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5134. استخراج رنگدانه لیکوپن از اولئورزین
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6135. استخراج زئین و کاربردهای آن
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4136. استخراج سبز رنگدانه ی کاروتنوئید از بافت های گیاهی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5137. استخراج شیرین کننده غیر مغذی استویوزید
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4138. استخراج لیکوپن و بتاکاروتن از گوجه فرنگی و غیرفعالسازی باکتری ها با CO2 فوق بحرانی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5139. استخراج و بررسی فعالیت ضد اکسایشی عصاره بنه (Pistacia atlantica var mutica)
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6140. استخراج پروتئین فانوس ماهی ((Benthosema pterotum) و بررسی تأثیر دما برراندمان استخراج، ظرفیت حفظ آب و حفظ روغن پروتئین
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4141. استخراج پولگون و دیگر ترکیبات داروئی موجود در گیاه کاکوتی با استفاده از سیال فوق بحرانی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6144. استراتژی کاهش خطر فوران و هیدروکسی متیل فورفوران در غذا
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6145. استفاد از فناوری نانو در صنایع مواد غذایی و نحوه بسته بندی آنها
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6146. استفاده از آبزاین در فرمولاسیون بستنی (بستنی ماهی)
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4148. استفاده از آنزیم های نوین در تبدیل زیستی ضایعات لیگنوسلولزی به مواد با ارزش
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5149. استفاده از اسانس زیره سیاه به منظور نگهدارنده بیولوژیک بر روند رشد لیستریا مونوسیتوژنز و اشرشیاکلی در محیط کشت مدل
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4150. استفاده از استویا به عنوان جایگزین شکر در صنایع غذایی
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4
نتایج 101 تا 150 از مجموع 1,585