اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
201. افزایش عمر نگهداری مواد غذایی با استفاده از ترکیبات اسانس های گیاهی و دود چوب
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5202. افزایش ماندگاری قارچ های تکمه ای اسلایس شده از طریق تیمارهای شیمیائی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6203. افزودن چیلی به پنیر و بررسی خصوصیات حسی آن
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7204. القای گونه های اسفنگوموناس پاسیموبیلیس با قابلیت تولید بالای صمغ ژلان توسط آزمایشات کونژوگه کردن
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5205. الگوی اصلاح مصرف مواد غذایی: نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامع
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: غزال شهابی شجاعیتعداد صفحات مقاله: 5207. امولسیون های پایدار شده توسط پروتئین سویا
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6209. امکان سنجی استفاده از پردازش تصویر و رگرسیون خطی در پیش بینی میزان روغن و رطوبت دونات
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6210. امکان سنجی تولید فیلم زیست تخریب پذیر بر پایه پروتئین حاصل از ضایعات ماهی قزل آلا
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6211. امکان سنجی ساخت جیره های غذایی فشرده حیات و عملیاتی نظامی
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4212. اندازه گیری آزمایشگاهی و مدل سازی ترمودینامیکی حلالیت ماده قندی فروکتوز در محلول آب و اتانول
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7213. اندازه گیری آلومینیوم در انواع پرمصرف چای داخلی و خارجی بازار ایران به روش جذب اتمی
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4214. اندازه گیری اسید فولیک در نمونه های غذایی با استفاده از حسگرهای الکتروشیمیایی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5215. اندازه گیری ترکیات شیمیایی و املاح معدنی هسته و میوه دو گونه زرشک وحشی خراسان شمالی
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4216. اندازه گیری خواص آنتی اکسیدانی روغن دانه زرشک زرافشانی منطقه خراسان رضوی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8217. اندازه گیری قدرت آنتی اکسیدانی عصاره برگ سبز چای ایرانی استخراج شده با امواج اولتراسونیکو مقایسه آن با نمونه مشابه چینی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6218. اندازه گیری ملامین در محصول های لبنی (شیر، پنیر، شیر خشک، پودر شیر و ماست) شهر زنجان
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6219. اندازه گیری مواد فنولی و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه خرما واریته قصب شهرستان جهرم
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4220. اندازه گیری و بررسی رفتار ویسکوزیته روغن حیوانی (گوسفند) منطقه کردستان تحت تاثیر دما
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5221. اندازه گیری و تعیین آرومای موجود در پنیر با استفاده ازSPME- GC/MS
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5222. اندازه گیری و مدل سازی برخی خواص ترموفیزیکی تخم مرغ طی پاستوریزاسیون
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6223. اندازه گیری ویتامین ث در نمونه های غذایی با استفاده حس گرهای الکتروشیمیایی اصلاح شده با نانومواد
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5225. انرژی مصرفی بهینه در خشک کن دوار
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6226. انواع بیوراکتورهای تخمیر حالت جامد برای تولید متابولیت های غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7227. انواع شیرین کننده های طبیعی و مصنوعی و خواص و کاربرد آنها در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9230. انکپسولاسیون و رهایش کنترل شده باکتری های پروبیوتیک
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4231. انکپسولاسیون و کاربرد آن در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6233. اهمیت سیستم مدیریت کیفیت ایزو 9001 سال 2000 و استقرار آن در صنعت سرامیک ایران
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5234. اهمیت سیستم مدیریت کیفیت ایزو 9001 سال 2000 و استقرار آن در صنعت سرامیک ایران
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5235. اهمیت و جایگاه بسته بندی ضدمیکروبی در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6236. اولتراسوند و کاربرد آن در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7237. اگزوپلی ساکاریدها ترکیباتی فراسودمند در بهبود خواص محصولات لبنی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6238. ایزولاسیون و شناسایی انتروکوکوس ها با روش های مولکولی (PCR , Real-Time PCR)
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5241. بازیافت پروتئین های عملکردی ماهی بروش تغییر pH
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5242. باکتری های اسید لاکتیک به عنوان عامل کنترل قارچ ها و مایکوتوکسین ها
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6243. باکتریهای اسیدلاکتیک به عنوان نگهدارنده های زیستی در کنترل کپک ها
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4244. بایدها و نبایدهای بکارگیری گیاهان تراریخته در چرخه غذایی کشور از دیدگاه مدیران شرکت های خصوصی کشاورزی شهرستان اهواز
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5245. برخی از کاربردهای امواج فراصوت در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6246. برخی خواص فیزیکوشیمیایی روغن زیتون بکر رقم آربیکینا
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4247. برخی خواص فیزیکی و بافتی ترب سیاه در طی پخت با حرارت دهنده مقاومتی، مایکروویو و پخت متداول
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6248. بررسی آلرژن های غذایی گیاهی در پایگاه های داده آلرژن ها
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5249. بررسی آلودگی باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris در آب میوه با استفاده از PCR و RFLP
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4250. بررسی آلودگی بستنی سنتی در ایران
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7
نتایج 201 تا 250 از مجموع 1,585