اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
51. اثر فرآیند اسیدی کردن بر میسان رسوب، رنگ و قدرت آنتی اکسیدانی نوشیدنی تولید شده از آب پنیر آب انار
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 652. اثر فرآیند اکستروژن بر ویژگیهای انبساطی اسنک حجیم تهیه شده از مخلوط ذرت - عدس جوانه زده
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 754. اثر فرآیند پرتودهی بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی مواد غذایی مختلف
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 555. اثر میزان روغن و سورفکتانت بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی حامل های لیپیدی نانوساختار حاوی آستازانتین
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 656. اثر نانوذرات صفحه ای و رشته ای بر عملکرد حرارتی، نفوذپذیری و مورفولوژی نانوکامپوزیت های پلی لاکتیک اسید (PLA)
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 657. اثر نوع و میزان امولسیفایر بر ویژگی های رئولوژیکی شکلات تیره کم کالری
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 358. اثر نوع و میزان ترکیب پایدارکننده/امولسیفایر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی ماستی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 659. اثر هیدروکلوئیدهای افزوده شده بر میکروساختار، کیفیت و طول عمر نان گندم
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 660. اثر پاربویلینگ در کاهش ضایعات برنج
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 761. اثر پالس الکتریکی با شدت بالا در افزایش نگهداری مواد غذایی مایع: شیر و آب میوه ها
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 563. اثر پودر کدو تنبل بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و خواص فیزیکی نان تافتون
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 664. اثر پوشش تهیه شده از کیتوزان و اسانس فلفل سیاه بر خصوصیات میکروبی و فیزیکوشیمیایی ماهی کپور معمولی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 665. اثر پوشش خوراکی و روش های خشک کردن بر خصوصیات فیزیکی و ترمودینامیکی سیب
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 566. اثر پوشش صمغ گیاه چرخه در جلوگیری از فعالیت قارچی و جذب رطوبت در بادام زمینی
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 467. اثر پوشش نانوامولسیونی کیتوزانی بر مدت ماندرگاری زدرآلو رقم 15- شاهرود (727)
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 668. اثر پکتین با متوکسیل بالا در وضعیت مخلوط با گالاکتومانانها در توزیع اندازه ذرات کازئینی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 569. اثر کلرید کلسیم بر ویژگی های کمی و کیفی نعناع و شاهی تازه آماده مصرف در دوره انبارمانی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 670. اثرات استفاده از امواج فراصوت بر فعالیت آنزیم ها و میکروارگانیسم ها در مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: احسان رحیم زاده هلقتعداد صفحات مقاله: 771. اثرات افزودن دانه ی کنجد بر رنگ فرآورده ی اکسترود شده بر پایه ی ذرت
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 773. اثرات فرایند تصفیه و تیمار با بتا سیکلو دکسترین بر میزان کاهش کلسترول پیه گوسفندی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 674. اثرات مثبت پپتیدهای زیست فعال بر کاهش فشار خون
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 575. اثرات مصرف ماست پروبیوتیک بر سطح چربی های خون در افراد هیپرکلسترولمیک و دیابتی نوع 2
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 476. اثرات نامطلوب زیستی و تغذیه ای ایجاد شده توسط مایکروویو
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 577. اثرات پروبیوتیک ها در تنظیم فلور میکربی لوله گوارش و فواید آنها در سلامتی انسان
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 578. ارائه روش سریع ارزیابی شیر خام با استفاده از اختلاف پتانسیل الکتریکی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 779. ارائه مدل رگرسیونی بهینه در خشک کردن Cucurbita pepo به روش جابجایی با هوای داغ
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 680. ارایه روشی نوین برای نگهداری طولانی مدت خرما
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 681. ارتباط میان خصوصیات مکانیکی دانه های گندم با برخی خصوصیات مؤثر بر آسیابانی و پخت نان
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 582. ارزیابی اثر شرایط فراصوت بر تولید ژل از هیدروکلوئید ژلاتین در دمای پایین
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 683. ارزیابی اثر ضد میکروبی اسانس مرزه بر اشرشیا کلای در دوغ
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 684. ارزیابی اثر ضدباکتریایی دو روش مختلف استخراج اسانس زیره سیاه (Bunium persicum)
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 585. ارزیابی اثر نمک طعام بر رشد آسپرژیلوس نایجر جدا شده از رب گوجه فرنگی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 586. ارزیابی اثر هیدروکلوئیدهای مختلف بر روی خواص کیفی سس مایونز رژیمی
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 487. ارزیابی اثر پوشش خوراکی بر پایه ی متیل سلولز بر ماندگاری و رسیدگی سیب گلاب
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 688. ارزیابی اثرات آنتی اکسیدانی اسانس گیاهان آویشن شیرازی، آویشی دنایی و مرزه زراعی در روغن ماهی کیلکا
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 589. ارزیابی اثرات اسانس پوست پرتقال بر روی خواص کمی و کیفی کیک روغنی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 690. ارزیابی بافت پنیر فراپالایش در طول دوره نگهداری با استفاده از دستگاه تحلیل گربافت
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 691. ارزیابی برخی خصوصیات بیوفیزیکی فلفل سبز
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 692. ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه عسل و زنجبیل در مقایسه با خامه معمولی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 693. ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی مارگارین بادام زمینی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 994. ارزیابی تأثیر متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگیهای عملکردی اسنک حجیم بر پایه آرد خلر جوانه زده
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 795. ارزیابی تأثیر پارامترهای خشک کردن پاششی در تولید و ویژگیهای پودر عسل
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 596. ارزیابی تأثیر پیش تیمار اسمزی بر ویژگی های رنگ برشهای گلابی خشک شده با روشهای هوای داغ و خلأ
سال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 497. ارزیابی تأثیر گلاسه ردن بر روی خصوصیات کیفی سیب رقم گلدن دلیشز
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 598. ارزیابی تاثیر نوع رقم، زمان خیساندن و پخت بر ویژگیهای بافت، جذب آب و میزان ترکیدگی لوبیا قرمز ایرانی
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 699. ارزیابی تاثیرافزودن آرد نخود به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پوسته مدل سرخ شده (DFCM)
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8100. ارزیابی تنوع خ صوصیات فیزیکوشیمیایی لاین های امیدبخش گندم دوروم
مقاله کاملسال انتشار: 1392زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6
نتایج 51 تا 100 از مجموع 1,585