اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
601. شبیهسازی فرآیند خشکشدن انجیر سبز استهبان به روش اجزای محدود
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10602. شرایط بهینه استفاده ازآنزیم ترانس گلوتامیناز در بهبود کیفیت محصولات شیلاتی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9603. شناسایی و جداسازی باکتری های اسید لاکتیک از پنیرهای سنتی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12605. شناسایی وجداسازی باکتریهای اسید لاکتیک (LAB) وتعین درصد چربی از ماستهای محلی منطقه تنکابن
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6606. شناسایی ژن B1 توکسوپلاسما گوندی در اندام های قلب، کبد، مغز و ماهیچه ی گاو و گوسفند به روش مولکولی PCR
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11607. صمغ زانتان – بررسی شرایط تولید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12608. صمغ های ترشحی: امولسیفایر، پایدارکننده و عملگر
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10609. طبقه بندی ارقام برنج با استفاده از ماشین بردار پشتیبان بر پایه ویژگی های بهینه شکل برنج
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8610. طراحی و بهینه سازی روش نوردهی غیر مستقیم جهت رنگ سنجی نرم افزاری مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9611. طراحی و ساخت دستگاه پوشش دهنده فیلم خوراکی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10612. طراحی و ساخت نرم افزار بهینه سازی فرمولاسیون بستنی با استفاده از برنامه ریزی خطی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: عزیز همایونی رادتعداد صفحات مقاله: 10613. طراحی پرایمرهای اختصاصی به منظور تشخیص همزمان عوامل مولّد روپینس در قالب یک آزمون PCR
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7614. طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه استخراج ژل گیاه صبر زرد (Aloe vera)
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9615. طیفسنجی رامان به عنوان تکنیکی نوین در بررسی غیرمخرب و سریع خصوصیات کیفی گوجه فرنگی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8616. عملکرد آنزیم های کپسوله شده در تسریع رسیدن پنیر
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9617. عنوان:استفاده ازدانه های کفیردرعمل آوری خمیروپخت نان
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9618. عوامل بیماریزای منتقله از آب و شناسایی آنها با تکنیک های مولکولی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7619. عوامل موثر بر تغییر شکل مواد و کیفیت بافت در شکلات
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10620. عوامل موثر بر میزان فلزات سنگین در آبزیان
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8621. غذاهای سرخ شده ی کم چرب با پوشش های خوراکی : مدلسازی و شبیه سازی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10622. غذای کودک سین بیوتیک: از فرمولاسیون تا بسته بندی، با تکیه بر دیدگاه های تغذیه ای، روانشناسی، صنعتی و بازاریابی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10623. غنی سازی بیسکویت گندم با دانه آفتاب گردان با اسید اولئیک بالا و آرد جو
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10624. غنی سازی روغن های سرخ کردنی با عصاره برگ زیتون و تاثیرآن بر پایدارسازی اکسیداتیو و ریزمغذی های آن
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7625. غنی سازی مواد غذایی با کوآنزیم Q10
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11626. غیر فعال سازی آنزیم لیپاز جوانه گندم به روشهای مختلف حرارتی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11628. فرایند اسپتیک زردآلو در شربت توسط دستگاه های کانتینیوز واحد اهمی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10629. فرایند تولید قند خرما و مقایسه خصوصیات آن با شکر سفید
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6630. فرمولاسیون ماست طعم دار توت فرنگی با استفاده از عصاره چغندر قرمز بعنوان منبع رنگ دانه طبیعی و فراسودمند
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8631. فرمولاسیون نوشیدنی چای سبز با طعم عسل وارزیابی خصوصیات حسی، شیمیایی ومیکروبی آن در طی دوره نگهداری
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10632. فرمولاسیون کره پسته کم کالری محتوی صمغ دانه بالنگو: استفاده از متدلوژی سطح پاسخ
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10633. فعالیت ضد میکروبی لاکتوباسیلوس پلانتاروم در فرآورده شیر هویج پروبیوتیک
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5634. فیبرهای رژیمی و نقش آن در سلامتی انسان
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9635. فیتاز و کاربرد آن درصنعت غذا
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9637. لاکتوباسیلها و کاربرد آنها صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9638. لیزوزیم و کاربرد آن در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: مهرناز اسماعیل پورتعداد صفحات مقاله: 8639. مبانی طراحی و ساخت بیو پلیمر های عملگر در مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8640. مبانی طراحی و ساخت بیوپلیمرهای عملگر در مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10641. محاسبه ی فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی رادیکالی زرشک(Berberis vulgaris)
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8642. محصولات پروبیوتیک غیر شیری
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7643. مدت زمان نگه داری قطعات سیب زمینی منجمد بسته بندی شده به صورت اسپتیک
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6644. مدل سازی فرآیند خشک کردن ورقه های گوجه فرنگی در خشک کن هوای داغ مجهز به پمپ حرارتی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10645. مدل سازی انتقال جرم در آبگیری اسمزی شلغم
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10646. مدل سازی تغییرات بافتی در فرایند های حرارتی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10647. مدل سازی جرم بر اساس خواص فیزیکی و بررسی خواص مکانیکی میوه سنجد
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10648. مدل سازی خشک کردن پیاز با استفاده از منطق فازی و شبکه های عصبی مصنوعی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10649. مدل سازی فرآیند نانوفیلتراسیون فاضلاب ستون رنگبری صنعت قند توسط شبکه عصبی مصنوعی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10650. مدلسازی تأثیر دما بر ویسکوزیته عسل
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12
نتایج 601 تا 650 از مجموع 840