اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
701. مقایسه خواص ضد میکروبی عصاره آبی و الکلی سماق قرمز ایرانی و بررسی اثر اتوکلاو روی خواص ضدمیکروبی دو عصاره
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8702. مقایسه ی خصوصیات آنتی اکسیدانی پنیر خامه ای در دماهای محیط و یخچال،طی دوره نگهداری
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9703. مقایسه ی خصوصیات آنتی اکسیدانی پنیرهای خامه ای دردماهای محیط و یخچال ، طی دوره نگهداری
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10704. مقایسه ی میزان شیوع فاسیولوزیس،دیکروسلیوزیس و کیست هیداتید در دام های کشتاری شهرستان همدان
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5705. ملامین در مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7706. مکانیسم تشکیل آکریل آمید در مواد غذایی
سال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1707. مکانیسم عمل پروبیوتیک ها وتاثیر آنها بر سلامتی انسان
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8708. مکانیسم های موثر در کهنه شدن (Aging) برنج از دیدگاه شیمی غلات
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: هادی پیغمبردوستتعداد صفحات مقاله: 12709. میزان روغن، برخی خواص فیزیکوشیمیایی و شناسایی نوع روغنی و کنسروی پنج رقم زیتون
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6710. میکروانکپسولاسیون آنتوسیانین زرشک بوسیله خشک کن افشانه ای
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10711. میکروسکوپ نیروی اتمی و کاربرد آن درعلوم و صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10712. میکروکپسولاسیون در صنایع بسته بندی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9713. نانو RFID
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9715. نانوحامل ها و نانوامولسیون ها؛ انواع، روش های تولید وکاربرد آنها در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10717. نسبت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 در شیر گاو تولیدی در سیستم پرورش صنعتی و سنتی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9718. نقش آنتی بیوتیکها در صنعت غذا
سال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4720. نقش بسته بندی خوراکی در انتقال مواد اکتیو
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7721. نقش بسته بندی فعال در ارتقای کیفیت محصولات غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9722. نقش ترکیبات شیمیایی، بر روی کریستالی شدن هم دمایی کره کاکائو
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5724. نقش دمای انتقال شیشه ای در پایداری و حفظ کیفیت مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6727. نقش غلات وترکیبات آنها به عنوان غذاهای عملگر
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9728. نقش فلاونوئیدهای قلبی وعروقی در پیشگیری از بیماریهای قلبی وعروقی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9729. نقش مهار کنندگی آنزیم آسپارژیناز تولید شده از باکتری E. aroideae بر تشکیل آکریلامید در پلت سیب زمینی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5730. نقش های تکنولوژیکی نمک در صنایع غذایی و ضرورت کاهش میزان نمک در فرآورده های غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8731. نقش پروبیتیک ها و پری بیوتیک ها در بهبود کارایی دستگاه گوارش سالمندان
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8732. نقش پری بیوتیک ها در پیشگیری و درمان سندرم روده تحریک پذیر
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9733. نگرشی جامع بر خشک کردن انجمادی: دستاوردهای نوین در ویژگی محصولات غذایی خشک شده با این روش
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6734. هیدرو کلوئیدها ونقش آن درکاهش جذب روغن غذاهای سرخ شده
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12735. هیدروکلوئید زانتان به عنوان بهبود دهنده نان قلاچ و عامل ضد بیاتی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10736. وضعیت انتشار مقالات در حوزه پروبیوتیک، پری بیوتیک و سین بیوتیک براساس گزارشات پایگاههای علمی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7737. وضعیت میکروبی بستنی های سنتی در شهرستان بجنورد
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6739. ویژگی های رئولوژیکی و حسی دوغ غنیشده با اسیدهای چرب امگا-3
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10740. ویژگی ها و کاربردهای قندهای الکلی در صنعت غذا
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7741. ویژگی های روغن دانه گل گاو زبان
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11742. ویژگی های نان فاقد گلوتن حاصل از واریته های برنج ایرانی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10743. پایش آلودگی نوشیدنی های میوه ای بدون گاز موجود در سطح عرضه استان آذربایجان غربی به شیرین کننده آسپارتام با استفاده از دستگاه HPLC
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7744. پروتئیناز قلیایی شیر
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10745. پنیر به عنوان یک غذایی حامل پروبیوتیک: فرآیند تولید، خواص درمانی و موانع تکنولوژیکی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8746. پوشش دهی تکه های سیب با وی پروتئین
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6747. پوشش دهی تکه های سیب با وی پروتئین{15} Milk Protein Coating and Solutions To Extend the shelf life of Minimally Apples.
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5748. پپتیدهای زیست فعال ناشی شده از شیر ، شکل گیری و چشم انداز ارتقاء سلامتی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11749. پیش بینی آسیبهای مکانیکی طالبی با روش المان محدود
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10750. پیش بینی تأثیر ساختار امولسیون بر توزیع اندازه قطره های نانوامولسیون براساس مدل موازنه جمعیت
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10
نتایج 701 تا 750 از مجموع 840