اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
801. کاربرد پلاستیک در بسته بندی فله : یک رویکرد انقلابی و پایدار
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9802. کاربرد کنسانتره آب پنیر در انواع سس های سالادی کم چرب
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7803. کاربردها و چالش های حال و آینده فناوری نانو در صنعت غذا
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13804. کاربردهای تصویربرداری تشدید مغناطیسی (MRI) در بررسی کیفیت مواد غذایی و محصولات کشاورزی
سال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4805. کاربردهای خمیرمایه وعوامل موثربرآن
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6806. کاربردهای ضایعات فرآوری دانه های غلات در تهیه محصولات غذایی و غیر غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9807. کاربردهای نوین گرمادهی با امواج مادون قرمز در صنعت غذا
سال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4808. کاهش آکریلامید نان سنگک با استفاده از اسید استیک و اسید اسکوربیک
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5809. کاهش باقی مانده آفت کش ها طی روش های مختلف فرآوری مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10810. کاهش تشکیل آکریلامید در چیپس سیب زمینی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9811. کاهش ضایعات و بهبود کیفیت نان ترکیبی با ارزیابی دما و زمان پخت
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9812. کاهش و کنترل آفلاتوکسین در مراحل مختلف تولید پسته
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: دیناالسادات موسویانتعداد صفحات مقاله: 11813. کتیرای ایرانی و کاربردهای عمده ی آن در پایدارسازی امولسیون ها و نوشیدنی های فراسودمند
سال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4814. کروماتوگرافی فاز مایع معکوس برای تشخیص تری آسیل گلیسرلها در روغن کنجد و تشخیص شیمیایی تقلب
سال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4815. کلون کردن ژن پروکیموزین نوترکیب در باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10816. کنترل زیستی فساد بعد از برداشت میوه ها و سبزیجات
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: نفیسه بخشی آفارانیتعداد صفحات مقاله: 10817. کپسوله کردن مواد فعال زیستی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7818. کیفیت حسی محصولات لبنی غنی شده با روغن ماهی
سال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4819. کیفیت و ماندگاری نان بربری محتوی آلوهای خشک و تازه
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10820. کیفیت و ماندگاری نان بربری محتوی جوانه هسته خرما
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: سودیه هجری ظریفی - محمدحسین حدادخداپرست - زهرا شیخ الاسلامی - مسعود شفافی زنوزیانتعداد صفحات مقاله: 10821. کینتیک استخراج رنگ های خوراکی(کاروتنوئید) از منابع طبیعی و جایگزینی با رنگهای سنتزی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10822. گدازش عسل رزماری توسط روش اولتراسوند
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7824. گرمادهی اهمی
825. گیاهان تراریخته ( ترانس ژنیک)
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6826. گیرنده ها اکسیژن از بسته های مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9827. ﺗﺄثیر پوست پرتقال بر پایداری حرارتی روغن کانولا در مقایسه با آنتی اکسیدان سنتزی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8828. Antimicrobial and antioxidant activity of royal jelly and biopeptides derived
سال انتشار: 1390زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 1829. Comparison of patulin mycotoxin content in 2 types of juices produced in West Azerbaijan of Iran
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 7830. Effect of moisture content on some physical properties of Iranian cumin seed(Cuminum Cymminum L.)
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 10831. Kinetics of Inactivation of Lysozyme and lysozyme added to Raw Milk Stored at Different Temperatures
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 16832. Kinetics of texture softening of some root vegetables by ohmic heating
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 10833. Management of drinking water under crisis condition
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 6834. Nanotechnology applications in food science. Now & future
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 14836. Physical and mechanical properties of gelatin-clay nanocomposite
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 10837. Physical, barrier and thermal properties of polylactic acid (PLA)/layered silicate nanocomposite membranes
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: انگلیسینام نویسندگان مقاله: سعید داداشی - Seyed Mohammad Mousavi۱ - Zahra Emam-Djomeh - Abdulrasoul Oromiehieb۲تعداد صفحات مقاله: 9838. Pulsed Electric Field for Saffron Color Extraction
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 8839. Review of applications of nanotechnologies in food packaging methods
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 5840. Selected Physical, Mechanical and Hydrodynamic Characteristics of Commercial Iranian Pomegranate Varieties
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 13
نتایج 801 تا 850 از مجموع 840