اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
751. پیش بینی تأثیر فشار ریزسیال سازی در اندازه قطرههای نانوامولسیون براساس مدل موازنه جمعیت
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10752. پیش بینی تغییرات رنگ موز طی فرایند خشک شدن با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10753. پیش بینی خواص هندسی پسته با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13754. پیشرفت های اخیر در فرمولاسیون نان های فاقد گلوتن
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8755. چقدر به تحقیقات در زمینه نان احتیاج داریم؟
سال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4756. کارایی پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر جهت مهار رشد باکتریهای فیلهماهی قزل آلا
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5757. کاربرد CMC و HPMC در کاهش روغن جذب شده در خلال سیب زمینی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8758. کاربرد Propionibacterium and Bifidobacterium در صنایع لبنی
سال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 3759. کاربرد آنتوسیانین استخراج شده از زرشک درفراوری مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11760. کاربرد آنزیم ترانس گلوتامیناز در فرآورده های گوشتی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10761. کاربرد ازن در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: فرنازسادات سیادتیتعداد صفحات مقاله: 6762. کاربرد امواج فراصوت در فراوری مواد غذایی به عنوان یک روش غیر تخریبی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10763. کاربرد اولتراسوند در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8764. کاربرد باکتریوسین ها به عنوان مواد محافظ در مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7765. کاربرد برچسب های هوشمند TTIبرای کنترل کیفیت مواد غذایی فسادپذیر در زنجیره سرمایش
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8766. کاربرد بسته بندی های هوشمند برای بسته بندی گوشت و فرآورده های گوشتی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12767. کاربرد بینی الکترونیکی (zNose) و تکنیک تجزیه و تحلیل مولفه های اصلی (PCA) در گروه بندی محصولات فرآوری شده آنزیمی کدو
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8768. کاربرد بینی های الکترونیکی در آنالیز روغن زیتون
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8769. کاربرد بیوتکنولوژی قارچی در مواد غذایی و فرآوری آن
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9770. کاربرد ترکیبات فنولیک در فرآورده های لبنی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7771. کاربرد تکنولوژی بسته بندی هوشمند در مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9772. کاربرد تکنیک پردازش تصویر در ارزیابی ویژگی های رنگی روغن سویای حاوی کورکومین
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10773. کاربرد تکنیکهای ریاضی در پیش بینی مقدار رطوبت تعادلی انواع آرد گندم
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11774. کاربرد جاذب های اکسیژن در بسته بندی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10775. کاربرد حسگرهای زیستی در کنترل میکروبی پاتوژن های انسانی در مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8776. کاربرد خشک کن پاششی وکیوم فراصوت برای تولید پروبیوتیک های خشک زنده
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: سپیده اسدزاده خانقاهتعداد صفحات مقاله: 14777. کاربرد دستگاه مه پاشی حرارتی در ضدعفونی پرتقال تامپسون طی دوره انبارمانی و بررسی خواص کیفی آن
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13778. کاربرد دستگاه مه پاشی حرارتی در ضدعفونی پرتقال تامپسون طی دوره انبارمانی و بررسی خواص کیفی آن
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13780. کاربرد ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در فراورده های غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7781. کاربرد ریزپوشانی طعم در محصولات اکستروژن
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7784. کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی فرآیند خشک کردن لایه ای نازک کدوی حلوایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 16785. کاربرد شبکه های عصبی مصنوعی در پیش بینی رفتار کدوی سبز در شرایط مختلف خشک کردن
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 17786. کاربرد شبیه سازی مونت کارلو در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11788. کاربرد فشار هیدرواستاتیک در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9789. کاربرد فن آوری پالس نوری درفرآیند مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10790. کاربرد فناوری امولسیفیکاسیون در میکروکپسوله سازی پربایوتیکها
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5791. کاربرد مدل سازی در بسته بندی مواد غذایی تحت اتمسفر اصلاح شده
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9792. کاربرد میدان الکتریکی پالسی در فراوری شیر
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5793. کاربرد میدان های الکتریکی پالسی (Pulsed Electric Fields) در پاستوریزاسیون آب پرتقال
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5794. کاربرد میدان های الکتریکی پالسی در فرآوری مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10795. کاربرد میدان های الکتریکی پالسی در فرآوری مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6796. کاربرد نانو ذرات نقره در بسته بندی های ضد میکروبی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8797. کاربرد نانوکامپوزیت های پلیمری در صنایع بسته بندی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6798. کاربرد های سیالات فوق بحرانی در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8799. کاربرد و اثر فرآیند فشار بالا (High-Pressure Processing) در پاستوریزاسیون شیر سویا
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9800. کاربرد و روش های میکروکپسول سازی(ریزپوشانی)در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8
نتایج 751 تا 800 از مجموع 840