اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
551. جداسازی و بررسی ویژگی های فنوتیپی و ژنوتیپی باکتریهای آغازگر ماستهای بومی ایران
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10552. جداسازی و شناسایی باکتری های لاکتیک اسید با توان تولید ترکیبات ضد قارچی از منابع طبیعی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9553. جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمش های عمده خراسان رضوی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8554. جداسازی و شناسایی لاکتوباسیل ها از ضایعات سیب زمینی و شیر خام برای تولید فرمانتوری اسید لاکتیک
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9555. جداسازی و شناسایی کپک های آلوده کننده پنیرهای UF استان فارس
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6557. خشک کردن باهوای داغ به کمک التراسوند لیمو و هویج
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6558. خشک کردن میوه ها باروش آبزدایی اسمزی و تاثیر روی کیفیت آن
سال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4559. خشک کردن پاششی عصاره رازیانه با استفاده از مواد کمک خشک کن در مقیاس پایلوت
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8560. خصوصیات انتقال حرارت والکسترودی مربوط به ترکیب وی پروتئین – گلیسرول
سال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4561. خصوصیات ایمنی ،کارکردی و فن اوری باکتری های پروبیوتیک
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9562. خصوصیات جذب آب مالت جو6 ردیفه
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5563. خصوصیات رئولوژیکی امولسیون های روغن در آب (O/W) مقاوم به حرارت تولید شده با پایدارکننده های مختلف
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11564. خصوصیات رﺋولوژیکی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8565. خصوصیات فیزیکی لاین های جو برتر استان گلستان
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7566. خصوصیات مواد نگهدارنده ضد قارچ طبیعی تولید شده توسط باکتریهای لاکتیک اسید
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9567. خصوصیات نشاسته مقاوم
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10570. خواص درمانی و آنتی اکسیدانی چای سبز
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7571. خواص عملکردی لیزوزیم سفیده تخم مرغ
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 16572. خواص فراسودمند جوانه گندم
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6573. خواص فیزیکوشیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن شترمرغ
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10574. خواص مکانیکی هسته انگور سیاه شیراز درشرایط جذب و دفع در دماها و رطوبت های مختلف
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10575. خواص مکانیکی هسته انگور سیاه شیراز درشرایط جذب و دفع رطوبت در دماها و رطوبت های مختلف
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10576. دانه جوالدوز(Catalpa bignonioides) ، منبع غنی از اسید چرب لینولنیک مزدوج
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5577. راهکارهای بهبود ویژگی های فیزیکی فیلمهای خوراکی زیست تخریب پذیر نشاسته ای
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7578. راهکارهای موثر در کاهش خطر سرطان زایی گوشت و فرآورده های گوشتی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5579. رشد و بقای میکروارگانیسم شاخص مدیریت تولید در آب معدنی بطری شده تحت شرایط مختلف انبارش
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8580. رها سازی کنترل شده به کمک ریزپوشانی در سیستم های غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7581. روش های اصلاح برخی آرد های ترکیبی بر پایه گندم
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10582. روش های اکسایشی پیشرفته در تصفیه ی آب و پساب
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8583. روش های تجزیه ای مبتنی بر آنالیز پروتئین ها برای تعیین اختلاط گندم تریتیکوم آئستیوم در پاستا
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9584. روشهای مؤثر در کاهش تشکیل آکریلامید در محصولات سرخ شده سیب زمینی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11586. روشهای کپسوله کردن مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10587. روغن تک یاخته؛ بررسی تولید، اهمیت و چالش ها
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8588. روغن زیتون و فاکتورهای مهم در کیفیت تغذیه ای آن
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6589. روغن لورنزو
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8590. روغن هسته انگور
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8591. ریبیانا (Rebiana) ، ترکیبی نوین در صنعت شیرین کننده های غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10592. ریز کپسول سازی ترکیبات فرار طعم زا
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7593. ریزپوشینه دار کردن روغن ماهی با توده های صمغ عربی-ژلاتین
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10594. ساخت و بررسی روکش های نانوکامپوزیتی زیست تخریب پذیر جهت استفاده در بسته بندی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7595. ساختار و شرایط تشکیل کمپلکس بین صمغ کتیرا و پروتئین بتالاکتوگلوبولین
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10596. ساپونین ها و کاربردهای آنها در فرآوری مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10597. سم زدایی محیط کشت آلوده به آفلاتوکسین B1 با استفاده از لاکتوباسیلوس رامنوسوس
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9598. سنجش غلظت آکریل آمید در نان سنگک و اثر دما و زمان بر تولید آن
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10599. سینتیک خشک کردن برگه کیوی تحت تاثیر سفتی میوه
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10600. شبیه سازی ریاضی عمر ماندگاری مواد غذایی: روش ها و روندها
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10
نتایج 551 تا 600 از مجموع 840