اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
151. بررسی اثر آنتی اکسیدانی پودر و روغن هسته انگور در مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8152. بررسی اثر آنزیم گلوکز اکسیداز بر برخی خصوصیات آب انگور
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12153. بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی در کنترل عامل بیماری کپک خاکستری ( cinerea Botrytis) انگور
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9154. بررسی اثر استفاده از فرایند الکتروهیدرودینامیک روی ضریب انتقال حرارت در سطح طی فرایند خشک کردن
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7155. بررسی اثر افزایش پودر آلوئه ورا در کیفیت و مدت ماندگاری و ارزیابی نان لواش
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9156. بررسی اثر افزودن آب و امولسیفایر PGPR بر خواص بافتی و حسی شکلات شیری آبدار
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10157. بررسی اثر افزودن نشاسته مقاوم بر روی ماکارونی و ارزشیابی کیفی آن
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8158. بررسی اثر اینولین بر بیوسنتز میکروبی اسید لینولئیک کنژوگه درماست پروبیوتیک
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11159. بررسی اثر باکتریوفاژها بر فرآیند تولید فرآوردههای تخمیری شیر
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10160. بررسی اثر ترکیبات ضد میکروبی گیاهی بر خواص مکانیکی فیلم خوراکی نشاسته
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6161. بررسی اثر ترکیبات پری بیوتیک بر رشد و بقای لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس در ماست چکیده سین بیوتیک
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10162. بررسی اثر تریتون ایکس-100 بر روی پارامترهای سینتیکی آنزیم فلیورزیم به منظور ریزپوشانی در لیپوزوم
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8163. بررسی اثر جایگزین های چربی بر شاخص های رنگ و بافت همبرگر با تکنیک پردازش تصویر
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8164. بررسی اثر حرارت و زمان بر قدرت رنگی و دیگر خواص عصاره خوراکی زعفران
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9165. بررسی اثر دما و نوع کشت پروبیوتیک بر خواص حسی و جمعیت بیفیدوباکتریها در ماست سویا
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5166. بررسی اثر زمان آسیاب کاری در تولید نانوپودر سیر
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9167. بررسی اثر زمان برداشت و بسته بندی بر خصوصیات کیفی جمعیت خربزه شادگانی در استان خوزستان
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10168. بررسی اثر صمغ آلژینات سدیم بر ویژگی های کیفی نان قلاچ
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10169. بررسی اثر صمغ پکتین بر ویژگی های کیفی نان قلاچ بعنوان عامل ضد بیاتی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10170. بررسی اثر صمغ کیتوزان تجاری در پایدارسازی دوغ بدون گاز
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6171. بررسی اثر ضد میکروبی عصاره متانولی پوست پسته وحشی (BENE) بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13172. بررسی اثر ضدباکتریایی عصاره آبی گزنه و مرزنگوش بر اشریشیاکلی، سالمونلا تیفی و سودوموناس آئروژینوزا
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8173. بررسی اثر عوامل مختلف بر روی رئولوژی خمیر آرد گندم
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8174. بررسی اثر فرآیند دود دادن بر ایجاد هیدروکربن های آروماتیک حلقوی و امکان کاهش آنها
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7175. بررسی اثر فراسودمندی بزرک و خرفه در تولید نان
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9176. بررسی اثر فراصوت بر آبگیری از لجن فعال(WAS) فاضلاب کارخانه های صنعت غذا
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: پریناز مختومی - شایان مطمئن اصفهانی - علی حلالی پور - سیروس قطبی - منوچهر وثوقیتعداد صفحات مقاله: 11177. بررسی اثر فرایند اولترافیلتراسیون بر محتوی آنتی اکسیدانی و پایداری اکسایشی روغن کانولا
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6178. بررسی اثر قند تری هالوز در کنترل بیاتی نانهای مسطح
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7179. بررسی اثر متابولیتهای ضد قارچ باکتریهای اسید پروپیونیکی به عنوان استارتر همراه بر افزایش ماندگاری ماست
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10180. بررسی اثر محلول کلرید سدیم و ساکاروز بر آبگیری اسمزی بادمجان
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12181. بررسی اثر نایسین بر کیفیت و ماندگاری کلم شور تخمیری (ساورکرات)
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8182. بررسی اثر نوع قند و شرایط پخت بر میزان تشکیل آکریلامید در بیسکویت در مقیاس صنعتی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12183. بررسی اثر پارامترهای مختلف فرآیند غشائی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و شار پرمیت آب آلو قرمز
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8184. بررسی اثر پارامترهای واکنش در تولید روغن فراسودمند دیآسیلگلیسرول و بهینهسازی آن با استفاده از روش سطح پاسخ
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8185. بررسی اثر پروتئین های آب پنیر در تولید اسنک های پروتئینی با پایه ی ذرت
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10186. بررسی اثر پری بیوتیکی اینولین استخراج شده از گیاه کاسنی یک ساله بر روی لاکتوباسیلوس کازئی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9187. بررسی اثر پودر،عصاره و اسانس گیاه آویشن بر کپک آسپرژیلوس نایجر و مخمر ژئوتریکوم کاندیدوم در ماست و افزایش ماندگاری آن
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8188. بررسی اثر پوشش کلریدکلسیم دوآبه بر خواص شیمیایی سیب در شرایط مختلف انبارداری
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10189. بررسی اثر پوششهای خوراکی در بهبود کیفیت و کاهش جذب روغن در سیب زمینی سرخ شده
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9190. بررسی اثر پکتیناز های Rapidase max c80 و Rapidase smart بر خواص فیزیکی شیره خرما
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9191. بررسی اثر پیشگیرانه مصرف محصولات پروبیوتیکی بر روند چاقی و اختلالات سیستم ایمنی در افراد چاق
سال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1192. بررسی اثر کشندگی سونیکاسیون و ترمو سونیکاسیون بر باکتری ها
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7193. بررسی اثر گاز CO2 در بسته بندی خرما به روش اتمسفر اصلاح شده
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6194. بررسی اثر یک نوع افزودنی صنایع آردبر و زمان تخمیر نهایی بر کاهش بیاتی و بهبود خواص فیزیکی نان ترکیبی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10195. بررسی اثرات تیمارهای مختلف کشت بر خواص فیزیکی بذر گلرنگ
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9196. بررسی اثرات مصرف ماست پروبیوتیک در تعدیل سیستم ایمنی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9197. بررسی اثرافزایشی رشد Lactobacillus casei تحت تاثیر اینولین استخراج شده از کاسنی چندساله در محیط آزمایشگاهی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7199. بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی و زمان آسیاب کردن بر ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی شکلات شیری
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9
نتایج 151 تا 200 از مجموع 840