اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
251. بررسی تاثیر غلات جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی، و حسی سوسیس
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9252. بررسی تاثیر فرآیند تخمیر با رایزوپوس میکروسپروس واریته اولیگوسپروس بر کاهش ترکیبات ضد تغذیه ای کنسانتره پروتئینی کانولا
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11253. بررسی تاثیر پایدارکننده و کنسانتره میوه روی پایداری و خصوصیات حسی نوشیدنی تخمیری میوه ای
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10254. بررسی تاثیر پوشش متیل سلولز و عصاره آویشن بر کیفیت انگور با روش سطح رویه پاسخ
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8255. بررسی ترکیبات Phytochemical در دانه های غلات
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10256. بررسی ترکیبات مولد عطر و طعم کفیر و عوامل موثر بر آن
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7257. بررسی تغییرات بافت خرما در طول انبارداری
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7258. بررسی تغییرات خصوصیات آنتی اکسیدانی آب هویج در اثر آنزیم بری طی دوره ی نگهداری
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10259. بررسی تغییرات شیمیایی و زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم در فرآورده شیر / هویج
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8260. بررسی تغییرات شیمیایی، آنزیمی و هورمونی در طی فرایند مالت سازی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8261. بررسی تقلبات نوشیدنی های میوه ای موجود در سطح عرضه استان آذربایجان غربی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7262. بررسی توانایی لسیتین برای کپسوله کردن اسانس روغنی پوست پرتقال از طریق تکنیک میکروامولسیون
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10263. بررسی توزیع فراوانی اسیدهای چرب روغن سویا، پالم اولئین و ذرت در جهت افزایش پایداری حرارتی روغن سویا
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7264. بررسی تولید روغن تک یاخته توسط مورتیلا ویناسآ (Mortierella vinacea) با استفاده از شیره خرما
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7265. بررسی جنبه های مختلف تولید ماست سنتی کیسه ای پارچه ای و تولوق
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5266. بررسی حرارت دهی بریکس اولیه و اثرات آن بر بهبود قوام رب گوجه فرنگی با استفاده منطق فازی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5267. بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره متانلی چند گیاه دارویی و مقایسه آنها با BHT
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13268. بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره های استخراج شده از میوه زرشک بی دانه ( Berberis vulgaris ) با استفاده از SCW (Subcritical Water).
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9269. بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس روغنی گیاه خوشاریزه بر باکتری باسیلوس سرئوس
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8270. بررسی خصوصیات امولسیفایری صمغ زدو (صمغ فارسی) و ترکیب صمغ های ترشحی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9271. بررسی خصوصیات رئولوژی پنیر موزارلا
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9272. بررسی خصوصیات شیمیایی و بافتی ماست فراسودمند با شیر برنج قهوه ای
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10273. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیر غنی شده با پروتئین سویای پایدار شده با صمغ عربی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8275. بررسی خصوصیات فیزیکی ، شیمیایی و رئولوژیکی شکلات شیری رژیمی بدون قند حاوی D- تاگاتوز و اینولین
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11276. بررسی خصوصیات فیزیکی و مهندسی هسته انگور رقم سیاه سردشت (رقم غالب در شمالغرب ایران)
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8277. بررسی خصوصیات فیزیکی ژل نشاسته های گندم و جودوسر طبیعی و هیدروکسی پروپیله شده آنها
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10278. بررسی خصوصیت آنتی اکسیدانی گیاه پونه گاوی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8279. بررسی خواص بیوفیزیک میوه عناب در بیرجند
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8280. بررسی خواص حسی و فیزیکوشیمیایی ماست های غنی شده با فیبرهای رژیمی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: سکینه علیپورنیلاشتعداد صفحات مقاله: 15281. بررسی خواص رئولوژیکی مخلوط قند– پروتئین (WPC- شیره خرما) در سیستم آبی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11282. بررسی خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی ژله رویال و بیوپپتیدهای مشتق شده
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7283. بررسی خواص عملکردی پروتئین های ضایعات پس از پخت ماهی تن و تاثیر زمان بر آن
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10284. بررسی خواص عملکردی پروتئین های نخود در فرآیند استخراج با استفاده از تکنیک رسوب بر پایه نقطه ایزوالکتریک آن ها
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10285. بررسی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیز شده سر ماهی تون زردباله توسط آنزیم آلکالاز
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10286. بررسی خواص فیزیکوشیمیایی عسل شهرستان خاش در سال 1388
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6287. بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی روغن هسته انار
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10288. بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و مدل های خطی برای پیش بینی جرم میوه عناب
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9290. بررسی خواص هندسی ارقام نخود کابلی سه منطقه سبزوار، بجنورد و کرمانشاه
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6291. بررسی خواص کیفی و شیمیایی روغن زیتون معطر شده با گیاهان دارویی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10292. بررسی راه های کم کردن ، حذف یا جلوگیری از تشکیل اکریل آمید در مواد غذایی حرارت دیده و سرخ شده
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10294. بررسی رفتار رئولوژیکی و خواص فیزیکی مخلوط روغن زیتون با روغن های سویا و آفتابگردان
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8296. بررسی روش تخمیری و غیرتخمیری تولید سس سویا و توجیه اقتصادی بهترین آنها
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8297. بررسی روش های اندازه گیری اسید فیتیک وکاهش آن درسبوس سه نوع گندم
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7298. بررسی روش های شناسایی و سنجش هوشمند تقلبات ملامین در شیر خشک نوزاد
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11299. بررسی روش های مختلف تهیه نانوکپسول وکاربرد آن درصنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10300. بررسی روشهای بیولوژیکی سمیت زدایی آفلاتوکسین در مواد غذایی
سال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 4
نتایج 251 تا 300 از مجموع 840