اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
101. استفاده از طرح مخلوط در بهینهسازی فرمولاسیون مایونز کم چرب
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 14102. استفاده از فیلم های خوراکی بر پایه کلاژن در بسته بندی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 12103. استفاده از محافظهای سرمایی در فرآیند خشک کردن انجمادی به منظور بهبود کیفیت تولید میکروب های پروبیوتیک
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6104. استفاده از میکروارگانیسم ها در تولید اسیدهای چرب ضروری
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7105. استفاده از پردازش تصویر در بررسی تغییرات اندازه ذرات و میزان سفیدک شکلات شیری آبدار
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9106. استفاده از پردازش تصویر در بررسی کینتیک تغییرات رنگ سطح ناگت پنیر، حین سرخ شدن به روش عمیق
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11107. استفاده از گاز CO2 در سالم سازی شیر
سال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1108. استفاده بهینه از ضایعات سیب زمینی در جهت تولید بیواتانول
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5109. استقرار سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP) در کارخانه کشمش
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8111. اصول و کاربردهای بتا گالاکتوزیداز تثبیت شده در صنعت غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10112. افزایش زمان ماندگاری مغز گردو با فیلم خوراکی متیل سلولز
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5113. افزایش عمر پس از برداشت میوه خرمالو توسط تیمار آب گرم
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6114. افزایش ماندگاری قارچ تکمه ای (Agaricus bisporus) از طریق شستشوی اسیدی و پوشش دهی با بیوپلیمرها
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11115. افزایش ماندگاری میوه لیمو با استفاده از پوشش خوراکی بر پایه پکتین در مقیاس پایلوت
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11116. افزودن چای سبز به کیک اسفنجی وبررسی خصوصیات شیمیایی آن
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10117. امکان تهیه فیلم خوراکی از صمغ فارسی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10118. امکان تولید پودر فوری ماست و بررسی تاثیر برخی عوامل روی ویژگیهای حسی ماست بازساخته
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9119. اندازه گیری آسپارتام، آسه سولفام K، کافئین و بنزوات سدیم در نوشابه های گازدار با HPLC
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9120. اندازه گیری استالدئید در ماست پروبیوتیک
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9121. اندازه گیری برخی خواص فیزیکی آلو خشک
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7122. اندازه گیری دما ومیزان یخ مواد غذایی با استفاده از فراصوت جهت کنترل فساد در سردخانه
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9123. اندازه گیری دوره کارنس آفتکش دیکلرووس بر روی کاهو در تهران به عنوان عامل مخاطره آمیز در سلامت جامعه
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9124. اندازه گیری سوربات پتاسیم در بعضی فراورده های لبنی عرضه شده در ایران با استفاده از HPLC
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7125. اندازه گیری مقدرا ترکیبات فنولی و قدرت رادیکال گیرندگی عصاره های آنتی اکسیدانی پوست میوه خرمالو.
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6126. اندازهگیری خصوصیات فیزیکی سه رقم میوه آلبالو
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7127. اندازهگیری فلزات سنگین در شیر
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7128. انواع روش های مختلف کپسوله کردن طعم های خوراکی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10129. انواع روشهای کاربردی میکروکپسوله کردن در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10132. اهمیت و کاربرد هیدروکلوئیدها در صنعت پخت نان
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8133. ایمنی غذا با استفاده از تکنولوژی نانو
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: دیناالسادات موسویانتعداد صفحات مقاله: 7134. بازدارندگی ACE محصولات حاصل از تخمیر شیر
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6135. بازیابی و بررسی روغن باقیمانده در خاک رنگبر مصرفی در تصفیه روغن سویا
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5136. بازیافت انرژی خروجی از خشک کن بستر سیال
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10137. باسیلهای پروبیوتیک: نسل جدید پروبیوتیک ها
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10139. بدام اندازی نیسین در نانوذره لیپوزومی جهت کنترل آلودگی میکروبی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6140. برآورد برخی از عناصر معدنی در آرد و نانهای مصرفی در شهر ارومیه
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6141. برخی از مهم ترین صمغ های خوراکی مطرح در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 15142. برخی روش های نوین اصلاح نشاسته
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8143. بررسی Cold Plasma به عنوان یک روش نوین در فرآوری مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7144. بررسی آلودگی دوغ های موجود در سطح عرضه استان آذربایجان غربی به نگهدارنده سوربات پتاسیم
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 6145. بررسی آلودگی میکروبی انواع آبمیوه های تولیدی استان آذربایجان غربی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5146. بررسی آلودگی میکروبی انواع شیر و فرآوردههای لبنی پاستوریزه (خامه، ماست، دوغ، پنیر) در استان قم
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 13147. بررسی آلودگی های میکروبی پنیر های ارسالی به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی ،آرایشی وبهداشتی استان آذربایجان غربی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 7148. بررسی آلودگی گوشت شتر توزیعی سطح شهرستان مشهد به َانواع گروه های اصلی سرمی سالمونلا با استفاده از روش کشت اختصاصی وآگلوتیناسیون با آنتی سرم اختصاصی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5149. بررسی آلودگی گوشت گاو توزیعی سطح شهرستان مشهد به انواع گروه های اصلی سرمی سالمونلا با استفاده از روش کشت اختصاصی وآگلوتیناسیون با آنتی سرم اختصاصی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5150. بررسی آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در ارتباط با بهداشت و ایمنی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1390زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10
نتایج 101 تا 150 از مجموع 840